Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pickowanie w Brązie

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Bardzo Serdecznie wszystkich !

Aktualnie znajduje się w brązie ( Tak wiem, słaba dywizja, aż wstyd się przyznać). Chce wyjść z Tej dywizji ale nie mogę ! Ponieważ, gdy chce pójść np. Zedem na Mid'a, to na czacie okazują się bluźnierstwa oraz Teksty Typu "Mid Or Feed" od innych graczy, którzy również chcą picknąć Midlainera... Jak sobie z Takim czymś radzić? Pickować co Ty chcesz, czy lepiej jednak oddać innym tą pozycję?. Moje ulubione Pozycję To mid, adc oraz Jungler, z czego najlepiej idzie mi na Midzie jako Zed. Pomóżcie mi, co mam robić w takiej sytuacji? 

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Jestem cienkim diamentem 3.

mam smerfa w bronzach i taki smiech na sali, że o k***a.

to samo mam ale k***a, pickam co swoje mute w grze i mam ich w d***e, bo sam keruje gierki :D

ale ty jak jesteś w najlepszej lidze we wrzechswiecie TFUU w galaktyce to nie wykerujesz bez tych timow..

pickaj spokojnie i tak połowa tych ''trolli'' idzie na inny lane po minucie, zawsze tak mam :D­

//fajna ta farma bronzuf

adc ma 30 farmy w 20 minucie  B) 

btw jak masz pewność, że napewno nim umiesz grać np. ja se nie poto kupiłem lege do koszmaru żeby nim lamić. penta w 1 meczu w tych bronzach. chcesz to duo jebniemy, ale jak wbije na innym acc 30, obecnie mam 15  :ninja:  :ninja:  :ninja: 

Opublikowano

Jestem cienkim diamentem 3.

mam smerfa w bronzach i taki smiech na sali, że o k***a.

to samo mam ale k***a, pickam co swoje mute w grze i mam ich w d***e, bo sam keruje gierki :D

ale ty jak jesteś w najlepszej lidze we wrzechswiecie TFUU w galaktyce to nie wykerujesz bez tych timow..

pickaj spokojnie i tak połowa tych ''trolli'' idzie na inny lane po minucie, zawsze tak mam :D­

//fajna ta farma bronzuf

adc ma 30 farmy w 20 minucie  B) 

btw jak masz pewność, że napewno nim umiesz grać np. ja se nie poto kupiłem lege do koszmaru żeby nim lamić. penta w 1 meczu w tych bronzach. chcesz to duo jebniemy, ale jak wbije na innym acc 30, obecnie mam 15  :ninja:  :ninja:  :ninja: 

hahahaha to jest brąz kotku ^_^

Pickuj spokojnie, nic nie pisz na chacie , mimo że zaspamują ci "REEPORT " itp... To potem podziękują za carry game ;3

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

O To Chodzi, że już próbowałem pisać, że jestem z Diamentu II i chce zająć mida... Nie daje rady... Zawsze " Mid or Feed", "report, noob" etc :v

Jeszcze bardzo dobrze umiem grać jako ADC... Mój main to Lucian <3 Przeważnie Moja farma Lucianem do 10 minuty wynosi od 70 do 90, zależności od Sytuacji na Linii ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

No to nei wiem jak ty nie możesz wyjść jak w platynie / diamencie niskim mało osob potrafi zrobic 90 w 10 xD

Opublikowano

­Jeśli jesteś pewien, że solo wygrasz grę bierz co chcesz natomiast jeśli nie wierzysz w swoje umiejętności lepiej oddaj pozycję komu innemu gdyż zmniejszy to flame oraz zredukuje możliwość trolla do minimum.

­azYIWDl.png

Opublikowano

Pewnie dlatego, że 90 farmy w 10 minucie w zwykłej grze często jest niemożliwe, czasami ciężko nawet 70 zrobić.

No może Lekko przesadziłem. 70-80 wyciagam, gdy jest bardzo spokojna gra. Nie ma Ganków, Enemy team gra ostrożnie, a ja mogę spokojnie farmić ;)

@Edit: Daję wam Link do wyników z gry rankingowej, której grałem właśnie przed chwilą. Grałem Jako adc, postanowiłem odpuścić Mida Akali, Oceniajcie ;)

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1139949797/36067200?tab=overview

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Rób co słuszne ale ja ci polecam,

Walić to bo jeżeli dobrze grasz 

to cie nie zreportują,

a w dodatku zdobędziesz (może)

Jakiś honor , a jak piszą

żę mid or troll to wal to i mutuj

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

Jeżeli dużo wygrywasz, to możesz np. wygrac 8-10 gier pod rząd, i potem na poczatku pisać please mid - link do historii gier. Poza tym jak juz masz tego mida to graj agresywnie jak tylko sie da, przeważnie będą sie z tobą bić więc łatwe fragi.

Opublikowano

Dziękuje za rady...
Możecie wytłumaczyć mi, dlaczego wszyscy w brązie Banują Yasuo? Przecież Yasuo to jest chyba gorszy Papier od Ashe  xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Ostatnio gralem sobie na smurfe i brąz4 - platyna 3 zrobilem w okolo miesiac, na swoim main koncie mam plat 2 wiec jakims mega dobrym graczem nie jestem.

Taktyka na brąz jest jedna, nastawiaj sie na gre 1v5, graj jak 1v5 i kombinuj jak wygrac 1v5. + opanuj snowball.

Każą ci isc supporta? zapewne pickujesz janna/thresh, teoretycznie meta pick, ale co ty zrobisz takim threshem jak masz gowno adc?  picknij sobie xeratha poczytaj troche flejmu, rushuj mejaike, staraj sie jak najmniej padac i zbierac asysty/kille, potem rush rabadon, jakis magic pene i carrujesz teamfighty. Najwazniejsze zebys nie padał bo staki.

Na topa tez nie musisz pickowac shena czy maokaia, pickuj cos czym pocarrujesz teamfight, a najwazniejsze to czym potrafisz grac. Ja mainuje lee sina, jak mam isc topa to go pickuje bo czuje sie na nim pewnie, linia owned, roamowanie, kontrola objectivow i wiekszosc gier wygranych.

poczytaj troche o snowballu i naucz sie wykorzystywac tą technike.

I przeeede wszystkim graj tym czym potrafisz nie tym co jest w mecie czy co ci team każe.

Dziękuje za rady...
Możecie wytłumaczyć mi, dlaczego wszyscy w brązie Banują Yasuo? Przecież Yasuo to jest chyba gorszy Papier od Ashe  xD

Brąz jest około pół roku do tyłu z metą, wtedy yasuo był op. Ogolnie w brązie banują assassinow bo nimi najlatwiej sie wysnowballowac.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Dziękuje za rady...

Banują to na co nie potrafią grać, katarina też jest bardzo często banowana. A tak ci powiem, jak banujesz to banuj zawsze vayn, bo jak ktoś z twojego teamu sie do niej dorwie to zawsze 0-20 zrobi ;]

Opublikowano

Banują to na co nie potrafią grać, katarina też jest bardzo często banowana. A tak ci powiem, jak banujesz to banuj zawsze vayn, bo jak ktoś z twojego teamu sie do niej dorwie to zawsze 0-20 zrobi ;]

Powiem Szczerze, że moje ulubione Picki na ADC to Vayne oraz Lucian. Ale spróbuje tak zrobić, o ile będę miał dostęp do Banowania picków :)

Może kiedyś uda mi się wyjść z Tego brązu. Muszę dać radę :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

A ja polecam duo, tylko najpierw pograj trochę normaliz osobą od duo, żeby się zgrać . Idziecie Jungle. + Mid/Top, albo na bota i izi win .

Polecam takie picki jak : Jax, Irelia, Tryndamere( nawet solo wygrasz bo split push ) , Amumu, Jarvan , Vi , Wukong ( jungle pod TF), Ori, Kata

Opublikowano

tez wychodzilem z brazu z glebokiego a dokladnie 5 gralem sobie na lajcie i w 210 gier wyszedlem :)

Oj miszczu 210 gier xD ja z bronzu w tydzien wyszedłem

A co do tematu to nie pickuj postaci takich jak syndra czy brand i xearth.skoncza sie spelle i dupa. Z bliska 0.

Polecam postacie szybkie, op, i AD. Na topa jax, irelia, gnar ew. Wukong. Mid katarina, yasuo, Riven. Oh tak riven. Nią można dopiero carrować. To postać którą mozesz sam wygrac. Ultujesz, wpadasz w srodek stunujesz podrzucasz ultujesz. Nawet jak padniesz to tamci beda mieli ponizej polowy hp a wtedy team zrobi reszte. Porada golda synu ;)

Opublikowano

Oj miszczu 210 gier xD ja z bronzu w tydzien wyszedłem

A co do tematu to nie pickuj postaci takich jak syndra czy brand i xearth.skoncza sie spelle i dupa. Z bliska 0.

Polecam postacie szybkie, op, i AD. Na topa jax, irelia, gnar ew. Wukong. Mid katarina, yasuo, Riven. Oh tak riven. Nią można dopiero carrować. To postać którą mozesz sam wygrac. Ultujesz, wpadasz w srodek stunujesz podrzucasz ultujesz. Nawet jak padniesz to tamci beda mieli ponizej polowy hp a wtedy team zrobi reszte. Porada golda synu ;)

XDDDDDDDDDDDDDD

GOLD TO TAKIE SAMO GÓWNO JAK BRONZE J****Y BEZBEKU XDDDDDDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...