Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Owari no Seraph - dyskusja

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Końcówka drugiego sezonu to porażka. Do połowy było okej, ale Yuu powinien imo

rozpierdolić wszystko, skoro jest Królem Soli -,czy jakoś tak :)

. Sezon okej ale na końcu liczyłem na coś więcej.

Opublikowano

@Burned123

Pewnie tak byłoby, gdyby

Kureto mu nie przeszkodził, ale to nawet dobrze, ale ta walka była za króka :(

dziwiłem się czemu akurat tak i śmiałem się z tego

z Króla Soli, ale ktoś gdzieś to opisał, że podobne rzeczy działy się w Biblii, jakieś nawiązanie do niej... na końcu wchodzi do wody xD

­ 

Porażka jak dla mnie będzie tylko wtedy jak nie zrobią 3 sezonu :D 

Opublikowano

Anime było dla mnie średnie aż do epickiego końca. Można było się spodziewać że Yu też użyje trąby i skorzysta z mocy Serafina końca, ale mimo wszystko naprawdę bardzo dobry koniec. A tak btw. Skoro Yu ma Króla soli czyli drugą trąbę, tak jak powiedziała Aoi, więc ciekawe czy będzie ktoś z pierwszą. No cóż nic tylko czekać na trzeci sezon, który raczej będzie. 

Opublikowano

W ostatnim odcinku drugiego sezonu był straszny burdel, można było się tam pogubić co się dzieje. Mimo tego się oglądało przyjemnie i do tego dobry ost, może to jakaś perełka nie jest, ale taki lepszy średniak.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pojawiły się ostatnio dwa nowe chaptery na manga-fox

Nie pokazali tego na końcu drugiego sezonu

d032.jpg

­

Jak dla mnie, epickość się z tego wylewa

AOPjJPX.jpg

Opublikowano

Między drugim sezonem a pierwszym było różnicy kilka miesięcy, około sześć o ile pamięć mnie nie myli.. (chyba). Najwcześniej trzeci sezon może się zacząć albo w sezonie letnim/jesiennym albo za rok (jeżeli chcą iść według mangi mimo innego zakończenia choć to mało prawdopodobne).

No ale obejrzałem raz jeszcze i daje ładne 10/10 + ulubione :v

Opublikowano

@Burned123

Jako ciekawostkę dopowiem, że pierwszy sezon objął 15 chapterów mangi (Spring 2015) drugi 26? (Fall 2015) Chciałbym, żeby trzeci wyszedł jak najszybciej, ale pewnie minimum pół roku będziemy musieli poczekać, jak w ogóle zechcą zrobić kontynuacje w formie anime  xD Uważnie obserwujmy http://www.animenewsnetwork.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...