Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje haka na monety EL

nowaczekpol21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hacki do tej gry nie istnieją. Chyba, że płatne to tylko wyłudzanie kasy więc odradzam. 

Opublikowano

Taki hack nie istnieje do żadnej gry z prostego względu - za walutę trzeba płacić, czyli hack musiałby włamywać się do bazy firmy, co jest nielegalne. Nigdzie takiego nie zdobędziesz i nigdy nie będzie istniał.

W internecie możesz zobaczyć hacki "100% EC działa!!!" - 95% przypadków wymaga wypełnienia ankiety, która jest naciąganiem na pieniądze (usługa subskrypcyjna), a pozostałe 5% to keyloggery. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Po samej grze można się domyślić, że hacki tego typu jak i wgl nie istnieją do tej gry, możesz znaleźć ale to jedynie by hajs wyłudzać :P­

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam pójść do pracy i sobie kupić. Chyba, że mamy tu do czynienia z <18, toteż możesz zawsze ubłagać mamę.

Lol.

Opublikowano

Albo nauczyć się grać bez ISu :v ja nie wydałem na takim przykładowym PLu ani grosza, a mam 5 postaci z 70lvl, z paskiem B, naszyjnikami maga, pierścienami furii, odblokowanymi wszystkimi skillami, po kilka mountów na postaci i długo by tak jeszcze wymieniać :v a nawet grosika nie wydałem, wszystko od tych kolesi co wydawali ja tylko kupowałem. Da sie? Da sie! Dodam, że konto istnieje prawie że od początku PLa ;x <piękne czasy kiedy nawet Eve nie było ;-;>

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...