Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt - strona serwera Minecraft.

Sopher.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bu.

Zacząłem robić darmowy szablon serwera minkraft. Ów szablon będzie dostępny w dwóch wersjach - darmowa oraz premium. Jedyną różnicą między wersjami będzie to, że w wersji premium dostępna będzie opcja "itemshop" (wspierane będą wszystkie (chyba) usługi sms, typu dotpay, profitsms, microsms, homepay i inne gówna ;_;)

Dostępna będzie również opcja zaplecza (panel administratora) gdzie będzie można zmienić całkowicie układ strony, kolorystykę etc. etc.

No cóż, wszystko widać na poniższym zdjęciu. Jeżeli macie jakieś pytania czy coś to walcie śmiało.

Temat powstał w celu zapoznania się z opinią randomowych (bez obrazy) użytkowników.

Możecie pisać co wam się nie podoba, co byście zmienili, jakie macie pomysły i inne syfy niewidy xD

Jak całość będzie wyglądać:

1016314283414211028798.jpeg

Opublikowano

­Całkiem ciekawa strona, dodałbyś demo :E

Pomysł bardzo fajny, jak i wykonanie - tylko czekać na napisanie.

Podoba mi się. Nic dodać, nic ująć.

aw

Opublikowano

a co ta strona ma wspólnego z MC? do takiej strony kolory raczej powinny być zielone, zeby się kojarzyły z tą grą. czcionka w "newsach" jest chyba źle dobrana.

@1373230489-U611928.pngSopher.

Minecraft jest raczej kojarzony z kolorem zielonym.

Opublikowano

@Vertoi

Dlaczego sądzisz, że kolor zielony najbardziej kojarzy się z minkraftem?  o.O

W dodatku będzie możliwość zmiany kolorystyki strony, nawet będziesz mógł sobie ustawić kolory różowe.

Co do czcionki to zostanie zmieniona, najprawdopodobniej na Myriad Pro.

1809214284042431028798.jpeg

Opublikowano

Myślałem, że coś nowego będzie w końcu a jedynie co ujrzałem to dziwnie dobrane czcionki oraz przestarzały design (już nie mówie o tych kolorach..) a chociaż RWD będzie?­

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...