Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Rozłączający się internet

VeXeR0

Pytanie

Opublikowano

Otóz mam pewien problem z internetem który rozłącza się co pare minut i nie mogę zagrać sobie w gry ani posiedziec na ts3.Ale dziwi mnie to ze gdy rozłącza się on to po sekundzie internet jest spowrotem i tak cały czas w kółko jeżeli ktoś wie jak to naprawić proszę o napisanie mi bądz skontaktowanie się ze mną jeżeli będzie taka potrzeba !, oczywiśćie będę wdzięczny tej osobie która była zdalna mi pomóc :).

29atj5y.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak mam na moim wspaniałym internecie LTE "bez limitu". U mnie jest tak że np. jak siedzę na ts i otworzę stronę np. yt to mnie wyrzuca z ts i dopiero jak się strona załaduje łączy na nowo. Dlatego jak masz coś pokroju sreLTE to się nie dziw. 

linki w górę

Opublikowano

@@eXnR

Jak nie jesteś (lub prawie nie jesteś) w zasięgu LTE to się nie dziw, że nie działa.

@@VeXeR0

Tak w ogóle to podaj model routera, nazwę dostawcy Internetu oraz typ łącza. Spróbuj też zresetować router do ustawień domyślnych. Jeśli wina leży po jego stronie, powinno pomóc.

Opublikowano

@Aranthor

Tak się składa że jestem w zasięgu LTE. Co więcej: pytałem się po parę razy jak to będzie z tym ograniczeniem itp. Pani powiedziała że mogę liczyć na nawet 20mb/s, a po wykorzystaniu limitu nie mniej niż 10. No to ok, czemu nie.. ale co się okazało? Szybkość kiedy jeszcze mam transfer: 5-7mb/s, szybkość po wyczerpaniu transferu: 0.5/1mb/s... 

linki w górę

Opublikowano

@@eXnR

Jak nie jesteś (lub prawie nie jesteś) w zasięgu LTE to się nie dziw, że nie działa.

@@VeXeR0

Tak w ogóle to podaj model routera, nazwę dostawcy Internetu oraz typ łącza. Spróbuj też zresetować router do ustawień domyślnych. Jeśli wina leży po jego stronie, powinno pomóc.

Dostawca internetu: K3           Model routera: TP-LINK 150mb's

Ja tak mam na moim wspaniałym internecie LTE "bez limitu". U mnie jest tak że np. jak siedzę na ts i otworzę stronę np. yt to mnie wyrzuca z ts i dopiero jak się strona załaduje łączy na nowo. Dlatego jak masz coś pokroju sreLTE to się nie dziw. 

Nie mam nic z LTE

29atj5y.png

Opublikowano

Tak się składa że jestem w zasięgu LTE. Co więcej: pytałem się po parę razy jak to będzie z tym ograniczeniem itp. Pani powiedziała że mogę liczyć na nawet 20mb/s, a po wykorzystaniu limitu nie mniej niż 10. No to ok, czemu nie.. ale co się okazało? Szybkość kiedy jeszcze mam transfer: 5-7mb/s, szybkość po wyczerpaniu transferu: 0.5/1mb/s... 

To, co ta pani powiedziała, nie musi być prawdą. Sprawdź, co masz napisane u umowie.

Dostawca internetu: K3           Model routera: TP-LINK 150mb's

To nie jest model routera, tylko jego przepustowość.

Tak w ogóle to:

Spróbuj też zresetować router do ustawień domyślnych. Jeśli wina leży po jego stronie, powinno pomóc.

Opublikowano

To, co ta pani powiedziała, nie musi być prawdą. Sprawdź, co masz napisane u umowie.

To nie jest model routera, tylko jego przepustowość.

Tak w ogóle to:

Okej

29atj5y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...