Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skórka] Hel czy Nox

Shisuju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to Hel ma lepiej bo zamiast jednego re-coloru ma dwa w jednym (przez ulta) - tak więc wybrałabym ją ale to też zależy 

od tego kim grasz częściej. Bo w końcu po co Ci skin do postaci, którą grać nie będziesz. 

Opublikowano

W sumie to Hel ma lepiej bo zamiast jednego re-coloru ma dwa w jednym (przez ulta) - tak więc wybrałabym ją ale to też zależy 

od tego kim grasz częściej. Bo w końcu po co Ci skin do postaci, którą grać nie będziesz. 

chyba jezeli pyta ktory lepiej wybrać to gra i tym i tym i po prostu nie może sie zdecydować?

Ja bym wybrał skin do Hel duzo ladniejszy

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

chyba jezeli pyta ktory lepiej wybrać to gra i tym i tym i po prostu nie może sie zdecydować?

Ja bym wybrał skin do Hel duzo ladniejszy

Co nie zmienia faktu, że ja osobiście czasami mam tak, że gram jedną postacią i napalam się na skina ( :huh: ) a potem wychodzi jakiś inny skin do postaci, który mi się mega podoba i też chcę go mieć - to miałam na myśli w powyższym poście. A co do tematu to podtrzymuję, bardziej opłacalny jest skin do Hel. :P 

Opublikowano

Skina do Nox sam osobiście mam i wbijam nią X.Skin moin zdaniem dobry kolor jej włosów pasuje do jej sukni zapewne i tak wyjdzie skin do Nox gdzie jest ubrana jak panna młoda zamiast tego nakrycia głowy ma welon kryjący twarz krwawiące ręce i tort zamiast świecznika.

Opublikowano

Jedno i drugie można powiedzieć że jest to recolor więc to twój gust i twoja wola czym raczej częściej grasz to temu kup skina ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...