Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Age of Gantia - Zmodyfikowane Chunjo

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buhaha, ty wiesz więcej niż ja sam :D Jajco wiesz o sponsoringu a o prezentacji na mpc to ty masz najwięcej do powiedzenia - czyli nic.

Miałem mieć sponsoring u dwóch sponsorów @Azprime i Sensual, niech ci potwierdzą, że to ja nie chciałem dalej z nimi współpracować i odmówiłem współpracy - Ale.. ty wiesz lepiej :D

Reszty nie przeczytałem bo jesteś śmieszny, kto jest nie odpowiedzialny ten jest, nie będę prowadził z tobą dalszej rozmowy bo twój poziom = współpraca z Asfenem.

Masz racje nic nie wiem o sponsoringu ale ciebie mógł bym za sponsorować ponieważ ty nie wiesz nic o serwerach metin2 :) i proszę cie trzymaj jakiś poziom kultury bo jesteśmy na społecznym forum a nie u ciebie w ... tak więc ja z tobą skończyłem bo wiem swoje i tego będę się trzymał a ty możesz robić ten serwer ze swoim bratem co do prezentacji zobaczymy ;) a z asfenem nie wiesz jak było a się udzielasz przykre powodzenia i życzę wszystkiego co najlepsze ~ sarkazm jeżeli wiesz co to jest  

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz racje nic nie wiem o sponsoringu ale ciebie mógł bym za sponsorować ponieważ ty nie wiesz nic o serwerach metin2 :) i proszę cie trzymaj jakiś poziom kultury bo jesteśmy na społecznym forum a nie u ciebie w ... tak więc ja z tobą skończyłem bo wiem swoje i tego będę się trzymał a ty możesz robić ten serwer ze swoim bratem co do prezentacji zobaczymy ;) a z asfenem nie wiesz jak było a się udzielasz przykre powodzenia i życzę wszystkiego co najlepsze ~ sarkazm jeżeli wiesz co to jest  

To sobie odpuść, powtarzam, wiesz więcej o mnie niż ja o sobie sam # ADD. 1 zdanie. :P

1EPZ6G.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Indented, używanie moda graficznego wg. mnie niszczy grafikę metina :P

W modzie graficznym możesz zmienic sobie ustawienia w pliku ini

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...