Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Age of Gantia - Zmodyfikowane Chunjo

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko w końcu się nudzi. ;) 

Jesteśmy przeciw monotonności i dlatego to zmieniliśmy. 

Nie wiem w czym widzisz problem.

Nie widzę w niczym problemu, tylko rozśmieszyło mnie jego gadanie. :) Dobrze, że zmieniacie, nie mówię, że to źle wyszło.

Opublikowano

Bardzo ładnie został obrobiony film (muzyka oraz przedstawienie mapy).
Jeśli chodzi o mapę, to Daimao cały czas zaskakuję, tworząc mapy :)­

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Fajne ale ten serwer nie ma jednej rzeczy i jedną ma tak więc powodzenia ;)

+Kajetan

-Thorin 

Bez wiedzy się nie wypowiadaj, mapy na nestium itd były wykonywane przez daimao a przeze mnie był wymyślany.

Wtf, czemu mi z Kajetanem wyjeżdżasz skoro serwer robie ja i daimao.

Nie pominę faktu, że to kajetan prowadził nestiuma i to od niego zalezal los tego serwera, jak widac miernie. Więc pls, skończ.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dzięki braku tej zbędnej i szkodliwej rzeczy, serwer ma bardzo dużo szanse na normalne funkcjonowanie, a nie jak w poprzednim przypadku, w którym ta brakująca rzecz była przyczyną podstawowych i banalnych błędów. 

Rdza 8256196_medium.jpg

Będzie u was 5 postać fajnie by było :D

Nie.

Opublikowano

Snucie teorii (jedynie krytycznej - "Bo tak i już") bez jakiejkolwiek opinii z gry, gdy serwer jak wszystkim wiadomo jest dopiero w budowie o.O
Takich hejterów jest miliony, Odłożyłabym Panowie te magiczne kulę bo nie dla was ta profesja :)

Poza tym wcześniejszy serwer, który funkcjonował może 2 tyg był właśnie z Panem, którego wam tak bardzo tu brakuję...i tu akurat nie muszę być wróżką a przytaczam fakt ;)
Więc może nie jesteście odpowiednią osobą by oceniać czy coś padnie czy nie...a może mam zaszczyt polemizować z ekspertami? <3

Co do opinii tematu, serio nie wiem jak Ty to robisz bo jestem w tym zielona ale jak widać jesteś moim przeciwieństwem ;)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Snucie teorii (jedynie krytycznej - "Bo tak i już") bez jakiejkolwiek opinii z gry, gdy serwer jak wszystkim wiadomo jest dopiero w budowie o.O

Takich hejterów jest miliony, Odłożyłabym Panowie te magiczne kulę bo nie dla was ta profesja :)

Poza tym wcześniejszy serwer, który funkcjonował może 2 tyg był właśnie z Panem, którego wam tak bardzo tu brakuję...i tu akurat nie muszę być wróżką a przytaczam fakt ;)

Więc może nie jesteście odpowiednią osobą by oceniać czy coś padnie czy nie...a może mam zaszczyt polemizować z ekspertami? <3

Co do opinii tematu, serio nie wiem jak Ty to robisz bo jestem w tym zielona ale jak widać jesteś moim przeciwieństwem ;)

Pozdrawiam.

Ty koleżanko to powinnaś mieć najmniej do powiedzenia:)

Dzięki braku tej zbędnej i szkodliwej rzeczy, serwer ma bardzo dużo szanse na normalne funkcjonowanie, a nie jak w poprzednim przypadku, w którym ta brakująca rzecz była przyczyną podstawowych i banalnych błędów. 

Rdza 8256196_medium.jpg

Nie.

Jeżeli twoja wypowiedz tyczy się mojej osoby (takie mam przeczucie) to sądzę że masz ostro najebane w bani:>

Oraz pragnę oświadczyć żebyś zaprzestał pultania się bo będzie The End Age Of Gantia 

Serwery Twojego brata też były dobre Ragnar2 Hillsfar Netharia :)

PS. Miasto źle wygląda bo aż mnie rude oczy bolą !!!!!

Opublikowano

Ty koleżanko to powinnaś mieć najmniej do powiedzenia:)

Jeżeli twoja wypowiedz tyczy się mojej osoby (takie mam przeczucie) to sądzę że masz ostro najebane w bani:>

Oraz pragnę oświadczyć żebyś zaprzestał pultania się bo będzie The End Age Of Gantia 

Serwery Twojego brata też były dobre Ragnar2 Hillsfar Netharia :)

PS. Miasto źle wygląda bo aż mnie rude oczy bolą !!!!!

Aż tak Cie sponiewiera zazdrość, że w każdym naszym temacie wywalasz jakieś chore sentymenty? 

Ty ze swoim kolegą(twój poziom) zaczęliście, the end age of gantia xD - Bez komentarza, poluzuje ci drogę do sukcesu   :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Bez wiedzy się nie wypowiadaj, mapy na nestium itd były wykonywane przez daimao a przeze mnie był wymyślany.

Wtf, czemu mi z Kajetanem wyjeżdżasz skoro serwer robie ja i daimao.

Nie pominę faktu, że to kajetan prowadził nestiuma i to od niego zalezal los tego serwera, jak widac miernie. Więc pls, skończ.

Miszczu wygrałeś rozwaliłeś mnie na łopatki :>

props 

2q07s5c.gif

true, prawdę trzeba rozpowszechniać !!!  :P

Pozdrawiam.

eh koleżanko to tobie już podziękujemy bez obrazy i żadnej konkluzji ale jesteś "nie wtajemniczona" w prace/serwery pana thorin'a miał on wiele serwerów z czego ani jeden nie stał dłużej niż tydzień innym osobą są usuwane przez to prezentacje na forum i jemu po odpowiednich dowodach również zostanie usunięta chyba że chodzi tu o coś więcej ;) jeżeli uważasz że jest to teoria to tak jest to teoria która może przerodzić się w fakt więc bez żadnych tu mi banów za groźby ponieważ to mpc zamyka serwery graczą za oszukiwanie ich a to samo robi pan thorin aka inne nicki 

Aż tak Cie sponiewiera zazdrość, że w każdym naszym temacie wywalasz jakieś chore sentymenty? 

Ty ze swoim kolegą(twój poziom) zaczęliście, the end age of gantia xD - Bez komentarza, poluzuje ci drogę do sukcesu   :P

"sponiewiera zazdrość" podobno nikt ci tego serwera nie chciał sponsorować  :unsure: to jest przykre następnym razem jeżeli coś takiego cie spotka zgłoś się do mnie chociaż i tak bym go nie "brał" mam zachowywać się poprawnie i nie oczerniać nikogo bez dowodów więc tak uważam że jesteś osobą nie odpowiedzialną na serwery metin2 robisz je tylko dla korzyści materialnych mam na to dowody i mam nadzieje że prezentacja na mpc nie zostanie publikowana

"freedom of speech"  <3 

Opublikowano

true, prawdę trzeba rozpowszechniać !!!  :P

eh koleżanko to tobie już podziękujemy bez obrazy i żadnej konkluzji ale jesteś "nie wtajemniczona" w prace/serwery pana thorin'a miał on wiele serwerów z czego ani jeden nie stał dłużej niż tydzień innym osobą są usuwane przez to prezentacje na forum i jemu po odpowiednich dowodach również zostanie usunięta chyba że chodzi tu o coś więcej ;) jeżeli uważasz że jest to teoria to tak jest to teoria która może przerodzić się w fakt więc bez żadnych tu mi banów za groźby ponieważ to mpc zamyka serwery graczą za oszukiwanie ich a to samo robi pan thorin aka inne nicki 

"sponiewiera zazdrość" podobno nikt ci tego serwera nie chciał sponsorować  :unsure: to jest przykre następnym razem jeżeli coś takiego cie spotka zgłoś się do mnie chociaż i tak bym go nie "brał" mam zachowywać się poprawnie i nie oczerniać nikogo bez dowodów więc tak uważam że jesteś osobą nie odpowiedzialną na serwery metin2 robisz je tylko dla korzyści materialnych mam na to dowody i mam nadzieje że prezentacja na mpc nie zostanie publikowana

"freedom of speech"  <3 

Buhaha, ty wiesz więcej niż ja sam :D Jajco wiesz o sponsoringu a o prezentacji na mpc to ty masz najwięcej do powiedzenia - czyli nic.

Miałem mieć sponsoring u dwóch sponsorów @Azprime i Sensual, niech ci potwierdzą, że to ja nie chciałem dalej z nimi współpracować i odmówiłem współpracy - Ale.. ty wiesz lepiej :D

Reszty nie przeczytałem bo jesteś śmieszny, kto jest nie odpowiedzialny ten jest, nie będę prowadził z tobą dalszej rozmowy bo twój poziom = współpraca z Asfenem.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...