Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie większej ilości postów na stworzenie tematu w Minecraft - Publikacje serwerów.

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!

Chciałbym dodać sugestię dotyczących tworzenie tematu w Minecraft - Publikacje serwerów.

Od 2 miesięcy obserwuje "nabijaczy postów" i stwierdziłem aby stworzyć tą sugestie.

Na tą chwilę potrzebne jest 50 postów, aby utworzyć temat.

Zmieniłbym to:

- 75 postów

- 2 tygodnie stażu na MPCforum.

Na pewno by to pomogło Moderatorom, jak i KidMod'eratorom.

Pozdrawiam.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

@Dektored

@Sajjuk

@Blezur

@Rayso.

@Lord Asasin

­

Opublikowano

To tylko pogorszy sprawę, bo będzie więcej spamu. Nie.

Czemu sądzisz że będzie więcej spamu? Nabijaczom postów zniechęci spamowania 75 postów.

­

Opublikowano

Mi się wydaje, że będzie wręcz odwrotnie - ludzie będą spamowali, by wbić te 75 postów. Skoro 50 to dla nich nie problem, to 75 sprawi im kłopot? Nie.

Opublikowano

2 tygodnie stażu na mpc? Proszę Cię... Komu będzie się chciało czekać 2 tyg. na publikacje swojego serwera przez ten czas to serwer może juz upaść. Dla mnie powinno być usunięte to 50 postów aby zareklamowac serwer bo przez to tylko ludzię tworzą publikacje serwera w np. zarządzanie serwerem a nie w publikacjach bo postów nie mają. Powinien być nawet zmniejszony limit postów do reklamy serwera.

Nope.

Opublikowano

Na początku był limit 100 postów, wtedy się to nie sprawdziło. 25 postów dodatkowych to 25 postów spamerów na forum, wydaje mi się, że przyniesie to więcej problemów, niż korzyści. 2 tygodniowy staż byłby problemem, technicznie nie ma takiej możliwości (nie licząc hooków, na które czeka się kilka miesięcy)..

Osobiście jestem na nie, jeżeli będzie sporo osób za zwiększeniem to można spróbować np. przez miesiąc/dwa taką opcję. :)

Pasjonat
Opublikowano

Mi się wydaje, że będzie wręcz odwrotnie - ludzie będą spamowali, by wbić te 75 postów. Skoro 50 to dla nich nie problem, to 75 sprawi im kłopot? Nie.

Na nie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

2 tygodnie stażu nie jest złym pomysłem. Teraz spamerzy chcą w jak najkrótszym czasie zdobyć 50 postów, zmuszając ich do odczekania 2 tyg zmniejszyłoby to liczbę spamerów.

75 postów - niech zostanie jak, jest - 50

2 tygodnie - Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...