Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyPlay

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny grałem i polecam fajną opcją są te BoyFarmery i CsGo Case :3 Polecam serdecznie 10/10

» Szukam ogarniętego serwera EasyHC » 

Opublikowano

Szczerze? Nie polecam. Z serwerem nie da się nawet połączyć. 

Opublikowano

Szczerze? Nie polecam. Z serwerem nie da się nawet połączyć. 

Nie ma to jak oceniasz, jak się na serwerze nie było.

Można już się normalnie łączyć, od jutro wracamy z reklamą  bo teraz czasu nie mamy bo wiecie Wielkanoc itp. Co nawet w domu nas nie ma.

Nie podamy się, będzie próbować wybić serwer, damy rade.

@Latkus Nie wiem co tys się do tego serwera tak przyczepił/

Opublikowano

TabLista na serwie z neta ;d Nie chciało się zrobić ? :O Spawn średni, administracji nie ocenie bo nie spotkałem się z nimi na serwie.

ocena 7/10 (ten spawn i tablista)

PS.

Nie mszczę się za moją prezentacje serwera. Tylko piszę, oceniam ;) Zrobiłem nową tak btw ;)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Słuchajcie, nie wiem po co odpisujecie tym cebulaczkom, którzy sami nie potrafią nic zrobić. Nie zwracajcie na nich uwagi i tyle-sami się w końcu odczepią.

@topic

Weszłam na serwer i serwer nie wygląda najgorzej. Z administracją nie miałam styczności, więc niezbyt mogę ocenić jej poziom. Na razie serwer oceniam na 7/10.

Pozdrawiam.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

@_LillyPL_ Myślę, że to nie było do mnie (cebulaczek) ;) Moja ocena się nie zmienia :) Ale życzę powodzenia z serwerem ;)

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Spawn też jest z neta tak btw :) Widziałem na kilku upadłych serwerach podobny.

Opublikowano

@ref

Spawn też jest z neta tak btw :) Widziałem na kilku upadłych serwerach podobny.

Ile razy mam Ci powtarzać że spawn z neta nie jest, proszę podeślij mi linka do takiego samego.

Podobny? Fakt, dużo serwerów ma takie, bo jest mały, przejrzysty i prosty, mi też taki typ spawnu mi się podoba, każdy ma inne gusta. I w tym trybie rozrywki nie liczy się spawn, tylko zabawa, komfort rozrywki, to nie jakaś wystawa.

A tak btw. dzięki za odświeżanie tematu.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKaay

On wbija posty, zobacz to..

@topic

Serwer - dosłownie - 20 minut po starcie otrzymuje atak DarkBotów, równoznaczny z Atakiem DDoS. Pierwszy, był dosyć łagodny.

#Do Polaczków Cebulaczków Atakujących ten serwer

Moje drogie dzieci - na co wam to? Odpowiedzialność karna może być za taki atak, gdyż to jest łamanie prawa. Smutno wam, bo ten serwer jest lepszy od "faszekko EmCeHaCe, na kturym mamy pjeldyliald pluginuff autorzgih alee z interneta, bo nje umiem sam nic".. Tak to jest.

@topic2

Na serwerze zostanę, mimo tych ataków. Kaay, porozmawiaj z Cortixem i zgłoście to do hostingu, na spokojnie muszą wam załatwić Anty-DDoS.

#Again do Polaczków Cebulaczków:

Serdeczny ch** wam w du** 10-latki :)

Pozdrawiam, Kamisoi.

Serwer spoko ;) Tylko załatwcie plugin na reklamę, ponieważ wiele "dzieciakuf reklamuje sfoje serfery" xD

Opublikowano

Serwer spoko ;) Tylko załatwcie plugin na reklamę, ponieważ wiele "dzieciakuf reklamuje sfoje serfery" xD

Plugin na reklamę xDDD Pokaż mi to a uwierzę xD

yP8u02L.png
Opublikowano

Plugin na reklamę xDDD Pokaż mi to a uwierzę xD

Wydaje mi się  że mu chodziło, o blokadę reklam, czyli zablokować wyrazy typu "ip, csrv, .pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...