Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyPlay

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po wejściu na serwer oceniam na -

Administracja by przyjmowała tylko zalety i tylko czyściła chat jak pisałem wszystkie wady jakie znajdowałem :)

Ogarnięta administracja przyjmie krytykę i poprawi błędy.

Tab i spawn oczywiście są z internetu tak jak na większości serwerów :)

Administracja: 6/10 (Rekrutacja off? Może tak ogarnijcie lepszą? ;p)

Spawn: 2/10 z internetu zedytowany

Pomysłowość: 3/10 To co na wszystkich serwerach easyhc

Rozwój: 3.5/10 Administracja sama z siebie zapewne chce się rozwijać, jednak błędów od graczy nie poprawiają

Ocena końcowa: 3-

Ten serwer zapewne szybko upadnie tak jak wszystkie podobne krzaki.

Nie polecam.

Opublikowano

Po wejściu na serwer oceniam na -

Administracja by przyjmowała tylko zalety i tylko czyściła chat jak pisałem wszystkie wady jakie znajdowałem :)

Ogarnięta administracja przyjmie krytykę i poprawi błędy.

Tab i spawn oczywiście są z internetu tak jak na większości serwerów :)

Administracja: 6/10 (Rekrutacja off? Może tak ogarnijcie lepszą? ;p)

Spawn: 2/10 z internetu zedytowany

Pomysłowość: 3/10 To co na wszystkich serwerach easyhc

Rozwój: 3.5/10 Administracja sama z siebie zapewne chce się rozwijać, jednak błędów od graczy nie poprawiają

Ocena końcowa: 3-

Ten serwer zapewne szybko upadnie tak jak wszystkie podobne krzaki.

Nie polecam.

Czekałem na to.

Jakbyś pisał te wady, a nie rozmawiał o twoim super serwerze. Pisałeś tylko że serwer taki jak inne, i żadnych pomysłów nie dawałeś. Gracze również pisali "żeby zamkną mordę" "Bana mu daj"

1. Administracja - Co Ci wniej przeszkadza, że nie przezywam Cie, bo doprowadzasz do nerów

2. Spawn - Jeszcze raz powiesz że spawn z neta to Cie zabije, spawn sami budowaliśmy, proszę znajdź drugi taki.

3. Znajdź mi taki serwer co jest Królik Wielkanocny

4. Ty myślisz że po 5min po starcie, naprawimy wszystkie błędy? Zgłaszam na bieżące SrCortixowi

Z tego co widzę, umiesz tylko hejtować, chodzisz po prezentacja i "To c*****y to też ..."

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKaay

On wbija posty, zobacz to..

@topic

Serwer - dosłownie - 20 minut po starcie otrzymuje atak DarkBotów, równoznaczny z Atakiem DDoS. Pierwszy, był dosyć łagodny.

#Do Polaczków Cebulaczków Atakujących ten serwer

Moje drogie dzieci - na co wam to? Odpowiedzialność karna może być za taki atak, gdyż to jest łamanie prawa. Smutno wam, bo ten serwer jest lepszy od "faszekko EmCeHaCe, na kturym mamy pjeldyliald pluginuff autorzgih alee z interneta, bo nje umiem sam nic".. Tak to jest.

@topic2

Na serwerze zostanę, mimo tych ataków. Kaay, porozmawiaj z Cortixem i zgłoście to do hostingu, na spokojnie muszą wam załatwić Anty-DDoS.

#Again do Polaczków Cebulaczków:

Serdeczny ch** wam w du** 10-latki :)

Pozdrawiam, Kamisoi.

Opublikowano

@topic

Serwer - dosłownie - 20 minut po starcie otrzymuje atak DarkBotów, równoznaczny z Atakiem DDoS. Pierwszy, był dosyć łagodny.

Moje drogie dzieci - na co wam to? Odpowiedzialność karna może być za taki atak, gdyż to jest łamanie prawa. Smutno wam, bo ten serwer jest lepszy od "faszekko EmCeHaCe, na kturym mamy pjeldyliald pluginuff autorzgih alee z interneta, bo nje umiem sam nic".. Tak to jest.

@topic2

Na serwerze zostanę, mimo tych ataków. Kaay, porozmawiaj z Cortixem i zgłoście to do hostingu, na spokojnie muszą wam załatwić Anty-DDoS.

Pozdrawiam, Kamisoi.[/quete]

Dziekuje nie zadzialal plugin antibot, poprawiamy

Opublikowano

Czekałem na to.

Jakbyś pisał te wady, a nie rozmawiał o twoim super serwerze. Pisałeś tylko że serwer taki jak inne, i żadnych pomysłów nie dawałeś. Gracze również pisali "żeby zamkną mordę" "Bana mu daj"

1. Administracja - Co Ci wniej przeszkadza, że nie przezywam Cie, bo doprowadzasz do nerów

2. Spawn - Jeszcze raz powiesz że spawn z neta to Cie zabije, spawn sami budowaliśmy, proszę znajdź drugi taki.

3. Znajdź mi taki serwer co jest Królik Wielkanocny

4. Ty myślisz że po 5min po starcie, naprawimy wszystkie błędy? Zgłaszam na bieżące SrCortixowi

Z tego co widzę, umiesz tylko hejtować, chodzisz po prezentacja i "To c*****y to też ..."

O serwerze tylko wspominałem, nigdzie nie jest o nim napisane np. o  starcie.

Nie będę wam dawał pomysłów za darmo gdyż nie będę na tym krzaku grał.

Gracze jak gracze, wszędzie tacy sami.

Chcesz wszystkie wady? I tak byś wszystkiego nie poprawił z administracją.

1. Hm? Leniwa i zapewne gdybym zainstalował moje autorskie skrypty do pvp nie znaleźlibyście ich.

2. No chyba że budowaliście identyczny :)

3. Jaki ku*wa królik wielkanocny? Nic takiego u was nie ma.

4. Ja bym z taką masą błędów nawet edycji nie robił.

Umiem hejtować, ale umiem też docenić. Akurat wy macie słaby serwer to sorka :)

@topic

@topic2

Pozdrawiam, Kamisoi.[/quete]

Dziekuje nie zadzialal plugin antibot, poprawiamy

Dobrze że dostaliście ten atak botów. Może zamkniecie ten krzak?

"EmCeHaCe" gorszy od tego krzaka? haahahahahahhaahahahah

Będę rył cały dzień z Twojego cytatu.

Kto tu ma 10 lat nie powiem ^^

Opublikowano

@Latkus

Przepraszam bardzo, ale ty serio jesteś ułomnym dzieckiem, że rozpoczynasz Flamewar, czy tylko udajesz zjeba?

Atak botów to jest małostkowość, do tego co mogą ci wyrządzić Exploitem ;) Więc chętnie zobaczę TWÓJ serwer mój "przyjacielu", lecz wtedy porównamy to co piszesz, z tym serwerem, dobrze?

Opublikowano

@Latkus

Przepraszam bardzo, ale ty serio jesteś ułomnym dzieckiem, że rozpoczynasz Flamewar, czy tylko udajesz zjeba?

Atak botów to jest małostkowość, do tego co mogą ci wyrządzić Exploitem ;) Więc chętnie zobaczę TWÓJ serwer mój "przyjacielu", lecz wtedy porównamy to co piszesz, z tym serwerem, dobrze?

Nie, nie jestem ułomnym dzieckiem.

Serwer ocenia surowo, wiem o tym ale bez tego serwer cały czas będzie słaby :)

Serwer wystartuje PRAWDOPODOBNIE koło 20 kwietnia i będzie na tym forum prezentacja

Opublikowano

@Latkus

Jak wiesz, jak zachęcić gracza - nie. Wystarczy myśleć logicznie, a to co wiem, na temat serwera, oraz jak znam administrację - będzie wiele urozmaiceń. Więc nawet krytyczna ocena, jaką wyraziłeś, nie jest oceną obiektywną, tylko subiektywną.

Opublikowano

Życzę serwerowi szybkiego upadku :)

Powtarzam: Serwer jak setki innych.

Widać że obaj jesteście z administracji bo bronicie serwera za wszelką cenę :)

Opublikowano

Skończcie już pajacować, to prezentacja serwera a nie temat do dyskusji. Jak chcecie dyskutować o nim to na TS albo PW czy tam GG.

@Latkus wyjdź stąd dzieciaczku.

---------------------------------------------------------------

Whitelist jest włączone, dziwne bo miałem wbijać. Serwer jest godny uwagi i zapraszam na niego jak najbardziej.

EDIT:

Jako helper dostrzegłem parę bugów, które dotyczą helpera. To brak permisji do prawie wszystkiego oprócz logowania.

Opublikowano

Postaramy się jak najszybciej naprawić tą usterkę. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

Mamy złą wiadomość, dzwoniłem do SrCortixa i powiedział mi że ma problemy z netem a własciwie brak neta.

Postaramy się odpalić jutro serwera w godz: ok.12 z brakiem bugiem.

Przepraszamy, mam nadzieje że zostanie z nami.

Opublikowano

Mam nadzieję że te ataki botów potrwają aż usuniecie serwer :)

Opublikowano

ehhhh kolejna podrobka mojego serwera 2 miechy temu mialem serwer easyplay ;cccc reklama byla na kanale yt Chris'a ;dddd­

Akurat zauwazalem, szukajac w google naszej prezentacji napotkalem sie na twoj temat, nawet nie wiedzialem ze taki serwer istnial

lak wes spierdalaj z tego tematu, czy ty jakis niedorozwiniety jestes, ze nie masz nic do roboty tylko spamic mi w prezce, nie podoba sie to wypad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...