Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bellveria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Bellveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile ludzi na starcie?

Polecam serwer ładnie to wygląda;d

Jak na razie ponad 100. Najważniejsze, że serwer się podoba. Zapraszajcie znajomych!

Czy tylko mi strona nie działa?

Strona działa bez problemów. 

Pasjonat
Opublikowano

Że tak zapytam.. co jest tu nowością? Bo nie widzę rzeczy jakiś, które miałyby przyciągnąć. Nie wiem czy w ogóle warto zaczynać tu grę.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Serwer polecam, gra się przyjemnie, a do plusów można na pewno zaliczyć stabilność. Administracja się stara, praktycznie caly czas widziałem kogoś z teamu w grze.

Opublikowano

Na serwerze nie widać nic nowego, nic co by przyciągało. Jeśli serwer będzie dobrze prosperował to zagram tylko i wyłącznie dla drugiego setu broni dla woja  ;)

Wspomnienia...

Opublikowano

Mam kilka pytań, głównie do administracji, choć może ktoś inny coś wie na ten temat.

- Czy z zagadkowych szkatułek dropi tylko pas runiczny? Czy jest może szansa na inny typ pasa?

- Jaki bonus działa na mantykory?

- Gdzie expić na 95+? Czy po 100 exp na mapce z trytonami wzrasta? Jak na razie, to w grocie V2 exp leciał mi lepiej niż na mapie 95.

Opublikowano

Mam kilka pytań, głównie do administracji, choć może ktoś inny coś wie na ten temat.

- Czy z zagadkowych szkatułek dropi tylko pas runiczny? Czy jest może szansa na inny typ pasa?

- Jaki bonus działa na mantykory?

- Gdzie expić na 95+? Czy po 100 exp na mapce z trytonami wzrasta? Jak na razie, to w grocie V2 exp leciał mi lepiej niż na mapie 95.

Co do pasów owszem można trafić inny, ja na przykład trafiłem 'Pas mroku'

Co do bonusa to nie mam pojęcia

Exp na mapie od 95 lipton i mam nadzieje, że coś z tym zrobią, bo jak w isa nie wsadzisz to lvl też nie wskoczy, chyba że lubisz expic niczym na hardzie to powodzonka :P

PS: postać o nicku Jimmy nie jest moja ;p (Kamszot)

Opublikowano

Tak więc administracja ma dwie rzeczy do poprawy.

1) Skille - przynajmniej u bodziaka jest tak, że aura trwa o wiele krócej niż powinna

2) Exp na mapie 95, moim zdaniem powinien lecieć niż na AV2 (nie mówię już o gnollach, tam prawie wcale nie leci).

Opublikowano

Serwera na tą chwile nie polecam

30osób

Brak dobrej reklamy

DT porażka dropisz mapke 3h moby na pietrze ripem smiercia, Żeby zdobyć trute musisz poswiecic z 2dni xD

Administracji juz nie widac na forum.

qhnkxc.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer upadł, brak kontaktu z Administratorem serwera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...