Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Luka W Zabezpieczeniach Znaleziona?

Outlaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Metin powoli sie wykancza... Wszyscy go zra od srodka zaloze sie ze te wlamania to sprawka supportu mt2 ...echh chlopaki I w co bedziemy pykac??

Opublikowano

A może wic jest tu

1.Yang Spamer Rozwala i reset i wtedy maja furtke ??

2. Hacki virusy na maxa

3.Metin2 nudzi sie i zastrzasza noobków do tego że hacki sa złe??

Przecież im biznes pada powoli z każdą utrata konta?? Mniej gracz\y az koniec nadejdzie i metin bedzie tylko na privie

Opublikowano

teraz mysle i moze byc tak : czemu duzo osob rozwala serwery yangami? bez powodu napewno nie.. 4fun 75% pewnie tak..

ale watpie czy reszta ... mozliwe ze podczas wylaczonego serwera potrafia sie pod jego skrypty(czy jakos tam sie nazywa nie znam sie) i cos kreca..

Opublikowano

no US od z8 games NAJBARDZIEJ POLECCAM... mozna za darmo zdobyc darmowe zp = smocze monety ;) jesli chce ktos wiedziec to niech wejdzie do mojego tutaj w opisie :P

Opublikowano

Wiesz kolego UP.

Tu nie chodzi o przeniesienie się na US'a i wbijanie tam od nowa lvl'a. Wiele osób ma na PL'u konta i eq warte po 300kk nawet...

I zrezygnowanie z gry z takiego konta byłoby dla nich nie realne...

A co do tematu - to że w kliencie są jakieś luki to jest STANDARD ! W końcu tak musi być że ktoś się trudzi żeby coś zdobyć a ktoś w ciągu 5 minut

ojebywuje kogoś na te eq warte kilkaset kk...

Jedyną rzeczą która byłaby w metku polepszeniem zabezpieczeń byłoby nawet i nie wprowadzenie klawiatury ekranowej ale po 1 brak torrenta...

Torrent w ciągu logowania u większości osób jest odpalony - to może być początkiem hackowania.

Ja osobiście jak odpalam PL'a to przez plik .bin z kodem na odpalanie metin2client.bin...

A właśnie. Te osoby okradzione odpalały metka przez ikonkę i potem nie wyłączały torrenta czy jak ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Metin powoli sie wykancza... Wszyscy go zra od srodka zaloze sie ze te wlamania to sprawka supportu mt2 ...echh chlopaki I w co bedziemy pykac??

Za przeproszeniem nie pieprz głupot! Po co polskiemu teamu były by ich eq? GM jak widocznie nie każdy wie może używać komend, a co za tym idzie otrzymywać itemy jakie sobie wymarzy. Więc proszę nie gadać takich bzdur... Ja zgodzę się z wypowiedziami innych, być może lub na pewno jest luka w zabezpieczeniach, taka mała, że polski team nie może jej wykryć. Druga sprawa to powinni zrobić tą wirtualną klawiaturę taką jaka jest powoli wprowadzana na niemieckie priv serwery. No a do autora, nic innego nie pozostaje jak tobie współczuć, może i wiem coś o tym - zbanowali mi 76 Lv do 2030 roku, a to chyba to samo, bo w roku 2030 metina już nie będzie :)

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Tak sa luki sa sa sa i jeszcze raz sa I beda zawsze!

lecz na servie (komputerze servie) jest okolo 10 antivirusow ktore maja skan co 5 min Komp jest oczyszczany co 5 min wiec musieli to byc najwieksi z najwiekszych hackerow Metina oczywiscie xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jezus ale głupoty gadacie ^_^, w pliku by banjo jest wirus dropper :) czyli key radził bym pobrać jakiegoś anty vira i skan odrazu bo niedawno zostałem okradziony miałem nocke u kuzyna. i wpiysywałem u niego passy ostatni raz ... przyjechałem do domu i patrze konto puste eq warte 200kk poszło sie walić :)) proste kolega na twierdzy dał mi znać że ktoś wystawił moje EQ :) U W A G A JEST TERA NA PL NAJLEPSZY HACKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :(

Opublikowano

Za przeproszeniem nie pieprz głupot! Po co polskiemu teamu były by ich eq? GM jak widocznie nie każdy wie może używać komend, a co za tym idzie otrzymywać itemy jakie sobie wymarzy. Więc proszę nie gadać takich bzdur... Ja zgodzę się z wypowiedziami innych, być może lub na pewno jest luka w zabezpieczeniach, taka mała, że polski team nie może jej wykryć. Druga sprawa to powinni zrobić tą wirtualną klawiaturę taką jaka jest powoli wprowadzana na niemieckie priv serwery. No a do autora, nic innego nie pozostaje jak tobie współczuć, może i wiem coś o tym - zbanowali mi 76 Lv do 2030 roku, a to chyba to samo, bo w roku 2030 metina już nie będzie :)

hahahah smieszny jesteś uśmiałem się niezle każdy przywoływany przedmiot przez komedne GM musi zgłośić na co mu ten przedmiot to , co powiesz mi że "nom potrzebuje ten przedmiot żeby sprzedać na allegro " -,- nawet jak by nie powiedział to by był rozliczany :) prostee :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Grałem dwa lata i mnie nigdy nie okradli ^^ Więc w czym problem ? Każdy podbiegał pokaż to pokaż tamto bo mało było takich rzeczy co miałem kiedyś ... Ogarnijcie kompa i po sprawie :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...