Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Eriador.pl

Ambrozjak

Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia ito. zostały zamienione?  

339 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie aby klasyczne mapy takie jak pustynia zostały zamienione?

• Tak
      187
    • Nie
      152

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Ile z tego co jest w prezce nie ma na serwerze ? To takie zasadnicze pytanie .

C**j Cie to interesuje. <3

Serwer polecam, ambrozjak dobry chop i wie co robi, nei zawiedziecie sie

Opublikowano

­Prezentacja bardzo ładna, wszystko ładnie przedstawione i opisane.

Propsuję Ambrozjaka za to jaki wkład zrobił w serwer i za zgranie z dwoma dobrymi technikami.

Polecam i zapraszam na forum http://forum.eriador.pl/

Opublikowano

Co do prezentacji to jest ładnie wykonana, jeśli chodzi o serwer to nie jestem przekonany czy wypali. Macie mase kupionych systemów w pythonie ale to wszystko. Typowe jaranie się gui, nie widzę tu ładnie pokazanych zbroi ani nic co mogłoby przyciągnąć graczy i co by świadczyło o stabilności serwera. Patrząc na losowanie skinów to już na starcie odstrasza to że jest możliwość wylosowania tylko za SM.

@Dxnek Widze spina za Sembie xdd 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Sporo tych "nowych" systemów ciekawe ile z nich w rzeczywistosci bedzie na servie ;*

Wszystkie + dojdą nowe, prezentacja nie jest jeszcze ukończona. Ciesze się, że taki koneser serwerów się nami zainteresował.

Ile z tego co jest w prezce nie ma na serwerze ? To takie zasadnicze pytanie .

Czy to nie Ty mi 2 tyg. temu spamiłeś o posadę?
Opublikowano

Wszystkie + dojdą nowe, prezentacja nie jest jeszcze ukończona. Ciesze się, że taki koneser serwerów się nami zainteresował.

Czy to nie Ty mi 2 tyg. temu spamiłeś o posadę?

a stfu.Wtedy to chyba Ci pisałem o TS'a ale nie chciałeś.Clienta miałem Ci robić bo asparte ogarnia tylko sprawy serverside.Sam nie wiesz co masz na serwerze widzę.

Nothing.

Opublikowano

a stfu.Wtedy to chyba Ci pisałem o TS'a ale nie chciałeś.Clienta miałem Ci robić bo asparte ogarnia tylko sprawy serverside.Sam nie wiesz co masz na serwerze widzę.

Po czym wnioskujesz, ze nie wiem co mam na serwerze? Pisales do mnie, ze chcesz % z is. Wczesniej chciales abym Ci internet oplacil. Masz godnosc?

Opublikowano

Bardzo ciekawa prezentacja, ciekawe rozwiązania tutaj widzę. Zobaczymy, co będzie z tego serwera, jakaś reklama?

Opublikowano

Bardzo ciekawa prezentacja, ciekawe rozwiązania tutaj widzę. Zobaczymy, co będzie z tego serwera, jakaś reklama?

152k yt - mrflipinski

17k yt - Ananasek

7k yt - Wezzy

15k - grupa na fb

Prawdopodobnie nawiążemy wspolprace z pewna osoba ktora pomoze w tym aby o serwerze kazdy sie dowiedzial.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na to, że administracja wie co robi, jest wiele nowych rzeczy. Wielki plus za system konny na serwerze oraz fabułę gry. Fajnie zrobione królestwa trzech żywiołów.   Zapraszam wszystkich!

Opublikowano

Może z Mt2 zrobicie CS'a go ?

Nie ma to jak podpi*rdalać zacne pomysły z innych serverów na dodatek Gumiś technik bo ku*wa beka ;)

Nie życzę powodzenia i również nie polecam servera ze względu na parę osób z Adminisracji oraz syfiaty system ulepszeń i sety nie wpadły w mój gust.

PS. nie musicie cytować zachowajcie nerwy na potem ciao

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Może z Mt2 zrobicie CS'a go ?

Nie ma to jak podpi*rdalać zacne pomysły z innych serverów na dodatek Gumiś technik bo ku*wa beka ;)

Nie życzę powodzenia i również nie polecam servera ze względu na parę osób z Adminisracji oraz syfiaty system ulepszeń i sety nie wpadły w mój gust.

PS. nie musicie cytować zachowajcie nerwy na potem ciao

A ja cię zacytuję.... Czepiasz się tego że jest wziętych pare pomysłów z CS:GO twoim zdaniem lepiej na serwer wprowadzić mase broni czy pare broni i jakieś ładne dodatki typu własnie skiny ?! bo chyba to drugie... Co do ciebie mam już zdanie wyrobione I powiedz mi co jest podpierdolone z jakiegoś serwera ?! chłopie nie komentuj bo widać ze jesteś kolejnym krytykiem który nawet nie zagra a już ocenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...