Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zepsuty Cs:Go po update ( 31.03.2015 )

FruGoBoY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po update, ktory byl 31 marca, gdzie wprowadzili nerf AWP, tec'a i wiele innych kompletnie ( przepraszam za wulgaryzmy ) spierdolil sie cs... Dzwiek jest zbugowany, nie do opisania. Kiedy gralem mixa, myslalem ze psuj sie sluchawki, ale okazalo sie ze to cs, bo slyszalem jakies fake strzaly w dach, a tak na serio ich nie bylo ;) Potem podczas ladowanej mapy, brak odpowiedzi... A teraz jesli sie mapa zaladuje, to w pewnym momencie lag i brak odpowiedzi. Komputer mam slaby, ale raczej cs do tego czasu od roku chodzil w ~ 40 FPS... Komputer restartowalem, cs'a reinstalowalem 3 razy i dalej to samo. Proszę o pomoc.

@down
No ja mialem podobnie, gram mixa, ladowanie mapy brak odpowiedzi... 4 restary cs'a to samo i banik :)

Opublikowano

tez tak mam ze czasami wchodze na mape i dostaje sciny np jak wlaczam sobie mm i dostaje bana przez to chujstwo , nie wiem co jest . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...