Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem [31.03.2015] Rozwiązany!

MrENERGYxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

******************************UWAGA******************************
Po ostatniej aktualizacji [31.03.2015] wielu użytkowników ma problem przy wchodzeniu na serwer. Udało mi się dzisiaj to naprawić (przynajmniej w moim przypadku pomogło). Postaram się opisać wam to w kilku krokach.
1. Pobieracie CCleaner i skanujecie rejestr po czym go naprawiacie za pomocą tego programu.
2. Resetujecie swój komputer.
3. Wyłączacie Steama i robicie to co jest napisane w tym poradniku:https://support.steampowered.com/kb_article.php…
4. Po zakończonym procesie z punktu 3 odpalacie Steam z uprawnieniami administratora.
5. Robicie spójnosć plików. Po zakończeniu tego procesu wylogujcie się ze Steam i go wyłączcie.
6. Odpalacie Steam z uprawnieniami administratora, odpalacie grę z poziomu Steam.
7. Gratulacje! Udało ci się oszukać Valve! 
(Dodam tylko że ten sposób zadziałał jak na ten moment tylko u nie i u pewnego innego goscia, nie jest to podstawą żeby działał ten sposób u was) 
Dzięki za poswięcony czas na czytanie, życzę powodzenia!
******************************UWAGA******************************

Opublikowano

Nie wiem jak Ty na to wpadłeś, ale wielkie dzięki, oglądałem kilka sposobów i żaden nie pomógł, a Twój tak, bardzo dziękuje, trzymaj tak dalej! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...