Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawieszające się CS:GO

RadekTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :D

Od tygodnia kiedy upiłem CS:GO mam z nim problem natomiast gdy gram 20minut w pewnym czasie CS się zwiesza jest czarny ekran i dźwięk się na siebie nakłada. W cs jak gram mam ok. 50-70fps. 

Gdy zminimalizuje grę i ponownie włączę nie dzieje się tak przez najbliższe 3-5 minut i znów to samo. Aktualizowałem sterowniki karty graficznej, skanowałem kompa, przedmuchałem go sprężonym powietrzem (trochę fps skoczyły +), sprawdzałem temperatury podzespołów i są okej, cs odpalany w niskiej rozdzielczości sprawdzałem spójność plikówarrow-10x10.png cs, wpisywałem w aplikcji steam  w opjcach uruchamiania " -w 1024 -h 758 -novid -threads 3 -high  -processheap  -nojoy " i dalej nic. Gra chodzi płynnie aż do czasu się zwiesi i jak ją zminimalizuje i włączę przez najbliższe 3-5 minut dalej chodzi płynnie. Proszę o pomoc bo już nie wiem co to może być :x

Specyfikacja PCarrow-10x10.png:

Winarrow-10x10.png 7 - 64bit

Nvidia GeForce 9800GT

amd phenom tm 8450 triple-core processor

2GB ram

płyta głowna: gigabyte ga-m61pme-s2

//edit: Może to być wina karty graficznej? Jak zdiagnozować, że coś się z nią dzieje (wpadłem na to gdy grałem w Sim City i tam tekstury miały jakiś dziwny jaskrawy kolor zminimalizowałem włączyłem i normalnie).

Opublikowano

Tak. Procek co do tej gry jest potrzebny i wygląda na to, że twój procek to śmiech na sali. 

Zainwestuj w lepszy sprzęcik. Napiszę jeszcze raz to samo co każdemu kto ma problem ze sprzętem. Ze lepiej wydać i mieć niż nie wydać i mieć gówno :) Takie moje zdanie ale, według mnie to się nie opłaca grać na sprzęcie za dyche ;) Pozdro 

86226145013474567463.png

Opublikowano

To nie problem ze sprzętem. Wiele osób ma ten problem po najnowszym update. To coś volvo zrobiło. Sam posiadam gtx 770 i procka i5, lecz mam ten sam problem

GURERub.jpg kocham pieseł <3 wow 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...