Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WorldOfPerfection [DE]

patrykkAND1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że i Temperaturek i patryk wzięli pod oko serwery, które mnie zaciekawiły, choć dobrze, że na Artosie już Tempek sprawdziłeś co i jak.. :P  Może wbiję na ten serwer, tylko jeśli już ktoś pograł na tym serwie to niech da znać jak wygląda walka z Niemcami, a mianowicie czy są w miare równe szanse? 

Pytam bo sprawdzałem Item Shop i niestety vote4us nie działa, więc albo Niemcy nie pakują kasy w IS i można z nimi robić sieczke, albo pakują i nie ma sensu wchodzić na serwa.. :P  więc jak? :P

Opublikowano

Tego to ja nie wiem :P jak dobrze pamiętam to napisali, że głosowanie jest po prostu zwykłym głosowaniem.. :P Przez to mnie własnie ciekawi czy idzie bez tego tam coś powalczyć, czy ciężka sprawa :P 

Opublikowano

Ciężko wbić jest ten 90+? Ma ktoś switch bota polskiego działającego? bo wiem,że jest w cliencie ale geniuszem z niemieckiego to nie jestem a nie chce mi się co chwilę na translator wchodzić lub szukać w rozpisce potłumaczonych bonów :/

Opublikowano

Ciężko wbić jest ten 90+? Ma ktoś switch bota polskiego działającego? bo wiem,że jest w cliencie ale geniuszem z niemieckiego to nie jestem a nie chce mi się co chwilę na translator wchodzić lub szukać w rozpisce potłumaczonych bonów :/

nie

wklej bs by unpublished z mpc po polsku

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Widzę, że i Temperaturek i patryk wzięli pod oko serwery, które mnie zaciekawiły, choć dobrze, że na Artosie już Tempek sprawdziłeś co i jak.. :P  Może wbiję na ten serwer, tylko jeśli już ktoś pograł na tym serwie to niech da znać jak wygląda walka z Niemcami, a mianowicie czy są w miare równe szanse? 

Pytam bo sprawdzałem Item Shop i niestety vote4us nie działa, więc albo Niemcy nie pakują kasy w IS i można z nimi robić sieczke, albo pakują i nie ma sensu wchodzić na serwa.. :P  więc jak? :P

Buahahaha dojebayes  xD

Tam co 2gi ma full isa  :)

Ps. fajnie by było jak by tyrona wróciła, domin ma jeszcze nawet fotki  <3

Mental power... 

15856385015781492649.jpg

@anty spam, skond trutowy mjecż?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

To nie dobrze, bo już ściągłem... xD 
Jutro wejdę sprawdzić jak się z nimi bije xD 

No Tyrona rlz ;d właśnie jakoś na epvp nie znalazłem nic podobnego, a ten byłby spoko jakbyśmy mieli dostęp do IS'u... :P  znowu przejęlibyśmy serwer xDD 

Opublikowano

To nie dobrze, bo już ściągłem... xD 

Jutro wejdę sprawdzić jak się z nimi bije xD 

No Tyrona rlz ;d właśnie jakoś na epvp nie znalazłem nic podobnego, a ten byłby spoko jakbyśmy mieli dostęp do IS'u... :P  znowu przejęlibyśmy serwer xDD 

No chyba nie 

Opublikowano

Dopływ z Is'a się skończył  :) 

­

Nie mówmy to mało kto ma tam np peta :D

Ja archerem 55 lvl jade na tej mapie na 55 praktycznie każdego ze strzałek ^ ^ kto ma abs to strzałki wchodzą po 2k a kto nie ma to po 5k ;) Jelonek 46sr+ lud+sila+szycie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...