Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tesoria.pl

Tesoria

Zagrasz na starcie serwera?  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie serwera?

• Tak.
      102
    • Nie.
      44
  2. 2. Chcecie 6/7 Bony do Expa?

• Tak.
      64
    • Nie.
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Japier^ole Asfen i znowu mnie kłamiesz ! xD

NEUTRALE MOŻE CI W KOŃCU WYJDZIE.

WSZYSCY GM'Y BĘDĄ MIAŁY ALL PRAWA?^^

2i29cae.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Japier^ole Asfen i znowu mnie kłamiesz ! xD

NEUTRALE MOŻE CI W KOŃCU WYJDZIE.

WSZYSCY GM'Y BĘDĄ MIAŁY ALL PRAWA?^^

Ile razy mamy powtarzać że żadnego Asfena nie ma w Teamie?

Jeżeli ktoś ma coś z mózgiem nie tak albo z tokiem myślenia, zapraszamy na TeamSpeaka serwerowego możemy podyskutować sobie na temat Asfena.

Pozdrawiam.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Ile razy mamy powtarzać że żadnego Asfena nie ma w Teamie?

Jeżeli ktoś ma coś z mózgiem nie tak albo z tokiem myślenia, zapraszamy na TeamSpeaka serwerowego możemy podyskutować sobie na temat Asfena.

Pozdrawiam.

Okej okej dzięki za pozderki Asfen się wypowiadał co do tego serwera w tym temacie ?

+kur&a proszę mnie nie wyzywać od mózgów bo nie po to szedłem do technikum mechatronicznego żeby mnie cisnąć od głupków.

Pozdro od 2 prawa Oma.

­

2i29cae.png

Opublikowano

Jedna sprawa: po co biolog co 15-40 minut? Zrozumiałe jest co np. sekunde lub 3 godziny ale 15 minut? Przecież ani to nie utrudnia gry i misji ani nie daje frajdy. To tylko sprawa, że gra stanie się nudna i monotonna. Kto chce latać co 15-40 minut ze spota i oddawać biologowi przedmiot lub kto chce tyle czasu czekać przy nim? 

Trochę zmysłu praktycznego, a nie wbijanie w nowy serwer bezsensownych standardów z innych serwerów. 

Opublikowano

Jedna sprawa: po co biolog co 15-40 minut? Zrozumiałe jest co np. sekunde lub 3 godziny ale 15 minut? Przecież ani to nie utrudnia gry i misji ani nie daje frajdy. To tylko sprawa, że gra stanie się nudna i monotonna. Kto chce latać co 15-40 minut ze spota i oddawać biologowi przedmiot lub kto chce tyle czasu czekać przy nim? 

Trochę zmysłu praktycznego, a nie wbijanie w nowy serwer bezsensownych standardów z innych serwerów.

Wkońcu to nie easy tak?

...................\/...................

Opublikowano

Może mi ktoś  powiedziec o co chodzi z tym  Asfenem?

Po prezentacji stwierdzam ze serwer jest ciekawy, ale widzę sporą krytykę i cos  czuję ze dużo osób tu nie zawita. 

wolf.gif

Opublikowano

Wkońcu to nie easy tak?

I co z tego? Nawet gdyby to były hard to co to za różnica? 15-40 min nie utrudnia gry tylko sprawia, że gra robi się monotonna, bo ani czekać tyle czasu się nie chce ani co chwile opuszczać spot i przerywać expienie. 

Opublikowano

I co z tego? Nawet gdyby to były hard to co to za różnica? 15-40 min nie utrudnia gry tylko sprawia, że gra robi się monotonna, bo ani czekać tyle czasu się nie chce ani co chwile opuszczać spot i przerywać expienie. 

To jest właśnie cena posiadania bonusów za biologa.

Opublikowano

To jest właśnie cena posiadania bonusów za biologa.

Cena? Chyba leniwa dupa team'u. Zamiast w małym stopniu utrudnić drop to robią limity czasowe dla biologa, bo się nie chce... 

Opublikowano

Może mi ktoś  powiedziec o co chodzi z tym  Asfenem?

Po prezentacji stwierdzam ze serwer jest ciekawy, ale widzę sporą krytykę i cos  czuję ze dużo osób tu nie zawita. 

Chyba o to że już ta osoba startowała z serwerem i tak dalej.

Już wszystko zostało wyjaśnione, koleżanka dostanie te 5 zł lecz ten GP według mnie nie jest warty 2 zł, ponieważ 9 łapek w dół, zero komentarzy, 150 wyświetleń.

Jutro na becie będzie NPC z Lvl + EQ będziemy testować PVP.

Dziś pod wieczór testujemy Exp na mapach + Drop z Bossów + Dungeony.

rozśmieszasz mnie :) pierw piszesz ku3wa z miłą gębą o nagranie i sam się na to zgodziłeś w każdej chwili mogę to usunąć jak i powiedzieć ok 30 osobom aby nie grali na Twoim zasyfionym serwerze, bo jakoś kazałeś mi rozsyłać do ludzi że serwerek startuje. Pozdrawiam,.

Bardziej mnie wkur dzieciaku, bo z równym sobie to Ty tutaj nie piszesz 17 latku

Szczerze Ci powiem że mam głęboko w d***e te twoje 5 zł. idź za nie kup sobie lepiej 1% rozumu ;)

Opublikowano

Ty idź oszuście nawet na gg nie potrafisz odpowiedzieć dobrze że na mpc forum nie masz lagów

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/3114614283891981353239.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/3564614283891981353239.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/4663814283891981353239.png

a weź 700 zł na reklamy hhahahha xDD

Przepraszam bardzo ale Ty chyba nie chcesz od niego pieniędzy za to gówno które nazwałaś wcześniej filmem, po pierwsze nazywajmy rzeczy po imieniu, po drugie takie filmy to ew. na mistrzowie ew. na jakis gnoj pl możesz wstawić ale na na YT. Ja oglądając takie coś nie wiedziałem czy ktoś postawił serwer na hamachi czy na windowsie 95 dla młodszego brata. Jak już to Ty im powinnaś zapłacić za psucie renomy i dobrego imienia.

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale Ty chyba nie chcesz od niego pieniędzy za to gówno które nazwałaś wcześniej filmem, po pierwsze nazywajmy rzeczy po imieniu, po drugie takie filmy to ew. na mistrzowie ew. na jakis gnoj pl możesz wstawić ale na na YT. Ja oglądając takie coś nie wiedziałem czy ktoś postawił serwer na hamachi czy na windowsie 95 dla młodszego brata. Jak już to Ty im powinnaś zapłacić za psucie renomy i dobrego imienia.

Oj widzę że przyszedł kolega admina 17 letniego. Już napisalam w d***e mam jego kasę :) coś się nie podoba zamknij oczy i wypier ;) Nikt Ci nic nie karze oglądać losie. Dobrego imienia ? Rly hahahahah

idę idę bo w tym momencie rozwaliłeś mój system mózgowy hahahaha xDD widać że kolega z ławeczki admina się znalazł

Opublikowano

Oj widzę że przyszedł kolega admina 17 letniego. Już napisalam w d***e mam jego kasę :) coś się nie podoba zamknij oczy i wypier ;) Nikt Ci nic nie karze oglądać losie. Dobrego imienia ? Rly hahahahah

idę idę bo w tym momencie rozwaliłeś mój system mózgowy hahahaha xDD widać że kolega z ławeczki admina się znalazł

Po pierwsze nie jestem żadnym jego kolegom, nawet się nie znamy jak już tyle co z MPC. Nigdy z nim nie współpracowałem etc. Jestem osobą neutralną i komentuje durne zachowanie na MPC, to forum ma iść do przodu a nie cofać się w rozwoju tak jak osoby Twojego pokroju. Obejrzyj sobie swój film na spokojnie i przyznasz mi racje.

Pozdrawiam i ode mnie tyle w temacie.

AntyWarn:

Co do serwera to kilka ciekawych rozwiązań się znajdzie. 

Opublikowano

Po pierwsze nie jestem żadnym jego kolegom, nawet się nie znamy jak już tyle co z MPC. Nigdy z nim nie współpracowałem etc. Jestem osobą neutralną i komentuje durne zachowanie na MPC, to forum ma iść do przodu a nie cofać się w rozwoju tak jak osoby Twojego pokroju. Obejrzyj sobie swój film na spokojnie i przyznasz mi racje.

Pozdrawiam i ode mnie tyle w temacie.

AntyWarn:

Co do serwera to kilka ciekawych rozwiązań się znajdzie. 

Jak zostało zrobione " na odpi3rdol " to są tego efekty gdyż mu się śpieszyło aby dać na drugi dzień a że nagrywalam po 21 chyba to już nie moja wina. Nie chciało mi się siedzeć w camstia 30 min  i na szybkiego robić i jeszcze ma w dodatku problemy :) Podziękowania dla niego nie dla mnie .Chciał szybko to miał efekt. Filmu już nie ma i git ;0

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie myślą że ja jestem adminem serwera "tesoria.pl"
Ja nie mam nic wspólnego z tym serwerem, więc nie zgłaszajcie do mnie bugów z bety itd.
Ja nie mam nic z tym serwerem wspólnego, nie jestem adminem, technikiem ani nawet gm.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie myślą że ja jestem adminem serwera "tesoria.pl"

Ja nie mam nic wspólnego z tym serwerem, więc nie zgłaszajcie do mnie bugów z bety itd.

Ja nie mam nic z tym serwerem wspólnego, nie jestem adminem, technikiem ani nawet gm.

Przecież miałeś być GM?

Opublikowano

Przecież miałeś być GM?

Ja tutaj GM?

Kto ci tak nagadał?

Ja miałem być GA Trelisa, ale przejechałem się na współpracy z ludźmi których znam tylko "wirtualnie" i sam zabrałem się za projekt własny.

Co do serwa, wypowiem się po starcie, prezentacja ładnie zrobiona, ale nie ocenia się książki po okładce.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Dodałem Quest na usuwanie poli : Klikasz i usuwa poli.

eb6lfl.jpg

Do 21:00 będzie NPC z Ulepami/Yangami/LVL, będzie można testować PVP/Exp na mapach.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, na wstępie chcę poinformować iż beta serwer została wyłączona.

Aktualnie ciągle naprawiam te wszystkie bugi/błędy wprowadzam zmiany które wypisaliście oraz napotkaliśmy.

W nocy dam listę poprawek/zmian na serwerze.

W nocy również pojawi się lista wynagrodzonych beta testerów za szukanie błędów/bugów w grze.

Jutro z rana pojawią się reklamy u YouTuberów.

Dziś wieczorem pojawi się oficjalna prezentacja na MCPForum.

Dodatkowo na starcie będzie AutoPatcher.

ItemShop będzie włączony jutro przed startem.

Także jeszcze raz dziękujemy osobą tym którzy nam pomagali podczas trwania bety.

Dziękuję za uwagę Duo! 

53594961070274399019.png

Opublikowano

Coś cicho w prezentacji.

Kiedy start? mam nadzieję, że jutro.

Tak start odbędzie się jutro o godzinie 20:00.

Dziś Wieczór/Jutro rano, będzie serwer reklamowany przez YouTuberów + Metin2list.

Pod wieczór dziś pojawi się finalna prezentacja serwera w publikacjach. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Tym postem potwierdziłeś że jesteś Asfeno, dosyć szybko. xD

Na screenie weryfikacyjnym widziałem nick Tanior - to nick administratora? Podobny jest na serwerze iMetin - tenior, czy mogę się spodziewać nicku Waight?

Dlaczego podjebałeś mi z klienta panel boczny?

­

Nie podjebał bo mu go robiłem u ciebie poza tym też robiłem także spokojnie. xD

Cześć Asfen ! :D

­

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich na forum:

forum.tesoria.pl

Wynagrodzenie za betę odbędzie się dziś pod wieczór, będzie temat z nickami osobami które dostaną coś za betę.

53594961070274399019.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...