Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tesoria.pl

Tesoria

Zagrasz na starcie serwera?  

146 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie serwera?

• Tak.
      102
    • Nie.
      44
  2. 2. Chcecie 6/7 Bony do Expa?

• Tak.
      64
    • Nie.
      82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ASFEN XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Skoro tak uważasz proszę o 100% dowody że jest taki w Teamie.

Skoro dostaliśmy pozwolenie, IP kont oraz innych rzeczy jest sprawdzone i nie wykryto nic podejrzanego więc powiedz mi po co piszesz głupoty?

Zamiast pisać głupoty zajmij się swoim serwerem i tyle daj sobie spokój.

Jeżeli ktoś ma dalej pisać coś o panie "Asfenie" to niech sobie daruję ponieważ Istny napisał coś 1 poście.  <_<

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 183
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ściery.

Polecam Serwer bo

a) Bardzo Doświadczony Technik który potrafi bardzo dużo

B) Bony w itemach nie będą znikac/czy się bugować ,ponieważ są one ustawione w socketach

c ) Bo Asfen to gówno

1912513.jpeg

Opublikowano

Skoro tak uważasz proszę o 100% dowody że jest taki w Teamie.

Skoro dostaliśmy pozwolenie, IP kont oraz innych rzeczy jest sprawdzone i nie wykryto nic podejrzanego więc powiedz mi po co piszesz głupoty?

Zamiast pisać głupoty zajmij się swoim serwerem i tyle daj sobie spokój.

Jeżeli ktoś ma dalej pisać coś o panie "Asfenie" to niech sobie daruję ponieważ Istny napisał coś 1 poście.  <_<

Po Twoim głupim stylu pisania idzie poznać, że to ty. Rozumiesz?

Polecam, Asfen ma najlepsze maszyny i jego serwery nigdy nie padają.

Jest drop broni na 50 lvl? zawsze chciałem mieć wielki miecz. xD

@1361622928-U485574.pngTesoria xDDDDD

­

Opublikowano

Po Twoim głupim stylu pisania idzie poznać, że to ty. Rozumiesz?

Polecam, Asfen ma najlepsze maszyny i jego serwery nigdy nie padają.

­

Człowieku 3/4 osób posiadające konto na tym Forum, piszę bardzo podobnie wiesz? 

Proszę daj mi chociaż jeden 100% dowód że ta osoba występuję u nas w Teamie jeszcze jako "Technik".

Równie dobrze mogę napisać że w Teamie mamy Boga i co uwierzysz? Pisz sobie co chcesz ale mam wylane w rozumowanie twoje i pisanie głupot.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Człowieku 3/4 osób posiadające konto na tym Forum, piszę bardzo podobnie wiesz? 

Proszę daj mi chociaż jeden 100% dowód że ta osoba występuję u nas w Teamie jeszcze jako "Technik".

Równie dobrze mogę napisać że w Teamie mamy Boga i co uwierzysz? Pisz sobie co chcesz ale mam wylane w rozumowanie twoje i pisanie głupot.

Czemu ts nie dziala. ? ;-)

Opublikowano

Widzę że w kółko udzielają się ciągle te same osoby jakie to miłe :) co do serwera POLECAM jak mówiłem że nie ma asfena w team to mówiłem tego idiotę bym raczej na TS rozpoznał biedaki z castios'a co mi wiadomo to asfen po zakończeniu trelis'a nie robił już żadnych serwerów ale niech będzie jeżeli nie wierzycie Global Moderatorowi ani mi ja się już pod tym tematem nie udzielam PLN na koncie są jeszcze raz polecam :)

Opublikowano

Widzę że w kółko udzielają się ciągle te same osoby jakie to miłe :) co do serwera POLECAM jak mówiłem że nie ma asfena w team to mówiłem tego idiotę bym raczej na TS rozpoznał biedaki z castios'a co mi wiadomo to asfen po zakończeniu trelis'a nie robił już żadnych serwerów ale niech będzie jeżeli nie wierzycie Global Moderatorowi ani mi ja się już pod tym tematem nie udzielam PLN na koncie są jeszcze raz polecam :)

Niestety nie przetłumaczysz im tego, nie mają co robić tylko spamować bzdurami i głupotami wyciągniętymi z palca ale cóż poradzisz.

Czekam na reakcję Moderatora aż zainterweniuję.

Proszę o wypowiadanie się na temat serwera.

53594961070274399019.png

Opublikowano

a teraz przetłumacz to na polski.

o ile się nie myle to asfen robi PORZĄDNY SERWER na wakacje, cóż, trochę szybciej mu wyszło, nie ma co się ukrywać, z takim projektem to można niemcy podbijać.  B)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Mnie dziwi fakt że asfen chwalił się setem broni z cradosa i są one dostępne na tym serwerze. Przypadek? Nie sondze.

@jak nie ma Asfena to polecam

Człowieku ile razy mam pisać? Tłumaczyć że nie ma tego Asfena w Teamie?

Skoro ma zakaz na MPCForum to ma zakaz tak? Nie ma żadnych dowodów na to aby wskazywało że jest on u nas w Teamie!

Lord Makin i Istny Diabeł sprawdzili wszystko po IP itd nic nie jest z nami wspólnego, dlatego mamy zezwolenie gdyby Asfen był w Teamie zapewne zapowiedzi by nie było nawet przez 5 minut.

Przestańcie już z tym Asfenem bo to się robi żałosne i nudne naprawdę.

Bardziej interesują mnie posty oceniające serwer, krytykę również przyjmę z uszanowaniem.

53594961070274399019.png

Opublikowano

NIE polecam bo Asfen

Jest tam '' TECHNIKIEM '' ukrywajcie to dalej ;x

A tak btw. nic fajnego nie ma 0 nowości lipne wyglądy setów a reszta to z jumy pis !

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Aktualnie team Tesoria ma udzieloną zgodę na publikacje prezentacji serwera.

ile zapłacili bo MPCforum nie zapłaciła to wyjebaliście zapowiedź ?

śmieszne te forum jest no k***a śmieszne 

--

Opublikowano

ile zapłacili bo MPCforum nie zapłaciła to wyjebaliście zapowiedź ?

śmieszne te forum jest no k***a śmieszne 

Przepraszam kolego ale zapłaciliśmy aż 100000 zł wiesz?

Dobrze wiem że masz ból dupy o Atreyę tak? Ze zamknęli z dupy zapowiedź na MPCForum podejrzane to jest ale cóż ja poradzę.

Jeżeli ktoś posiada TeamSpeak który oferuję strefę dla serwera Metin2 zapraszamy takie osoby na PW.

53594961070274399019.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTesoria to jest Twój pierwszy serwer, czy miałeś jakieś inne?

Miałem jeszcze jeden serwer ale było to bardzo dawno może ktoś pamięta: Derides.pl serwer Easy/Medium.

Mój nick tam to: Mozzie.

Aktualnie załatwiam Reklamy u YouTuberów GP/Serie, aktualnie załatwiłem 4 YouTuberów.

Gdy załatwię wszystkich podam listę YouTuberów którzy będą nagrywali z serwera.

Zapraszamy wszystkich chętnych już 6 kwietnia o godzinie 18:00 na otwartą Betę.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Każda prezentacja serwera ma w sobie jedną identyczną rzecz która nigdy się nie zmieni, kłótnia i hejt pod prezką ;)

No niestety do nie których ludzi pokroju: Crime, Dxnek, PafloBM to nie dociera, skoro nie mają co robić muszą zaspamować pod zapowiedzią jeszcze Głupoty oraz Brednie.

Takie jest już MPCForum cóż na to poradzić, ludzi tutaj są bardzo zawistni nic na to się nie poradzi.

Mogę obiecać tyle że serwer będzie stał nawet jak będzie 10 osób online, będziemy się starać z reklamą, porządkiem na serwerze, oraz pilnowaniem serwera.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Serwerek 5/10. Skądś kojarzę te dodatkowe rosy (na HP, Luda itp.) ale nie mogę przypomnieć sobie skąd. 

Ale z taką antyreklamą to ciężko będzie na starcie, więc raczej sobie odpuszczę start.

Opublikowano

Dlaczego nie znikneły sety z Cradosa?

No niestety do nie których ludzi pokroju: Crime, Dxnek, PafloBM to nie dociera, skoro nie mają co robić muszą zaspamować pod zapowiedzią jeszcze Głupoty oraz Brednie.

Takie jest już MPCForum cóż na to poradzić, ludzi tutaj są bardzo zawistni nic na to się nie poradzi.

Mogę obiecać tyle że serwer będzie stał nawet jak będzie 10 osób online, będziemy się starać z reklamą, porządkiem na serwerze, oraz pilnowaniem serwera.

szkoda czasu na brednieeeee

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dlaczego nie znikneły sety z Cradosa?

szkoda czasu na brednieeeee

­

Nie zniknęły bo fajne ^^

No szkoda tylko weź przetłumacz każdemu

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Serwerek 5/10. Skądś kojarzę te dodatkowe rosy (na HP, Luda itp.) ale nie mogę przypomnieć sobie skąd. 

Ale z taką antyreklamą to ciężko będzie na starcie, więc raczej sobie odpuszczę start.

Niestety ale ja tutaj żadnej Antyreklamy nie widzę, jeżeli chodzi co o Asfena to nie ma takiej osoby w Teamie.

Osoby które spamują o tym cały czas jak widzisz tylko "Piszą", nie mają żadnych dowodów to są osoby psychiczne.

Także wejdź na betę zobaczysz jak serwer się prezentuję i możliwe że zawitasz na starcie.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Niestety ale ja tutaj żadnej Antyreklamy nie widzę, jeżeli chodzi co o Asfena to nie ma takiej osoby w Teamie.

Osoby które spamują o tym cały czas jak widzisz tylko "Piszą", nie mają żadnych dowodów to są osoby psychiczne.

Także wejdź na betę zobaczysz jak serwer się prezentuję i możliwe że zawitasz na starcie.

Możliwe, że zerknę. 

Ten petek którego dostajemy na start? Jest on na zawsze? I czy ma słabsze wartości niż te z ISu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...