Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps4 czy pc

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1700zl i pc do gier? nie ma opcji. a skoro ma byc tylko do gier to niezależnie od budżetu brałbym konsole.

za samą karte graficzną i procek zaplacisz przynajmniej 3/4 tej kwoty

Uczeń
Opublikowano

nie 1700 a okolo 2100 teraz to nadal lepsze ps4 od np i5 4460 r9 270?

i5 4460 i r9 270 lepsze od konsoli.

ja bralbym pc na 100%

na konsoli w wiekszosci tylko sie gra więc pc lepszy

Opublikowano

i5 4460 i r9 270 lepsze od konsoli.

ja bralbym pc na 100%

na konsoli w wiekszosci tylko sie gra więc pc lepszy

ale ja potrzebuje tylko sprzetu do gier bo do neta mam tablet
Opublikowano

Szczerze ? Ostatnio kupilem laptopa nowego i tak sobie pomyslalem jak juz wydaje to sobie kupie jakiegos bardziej do gier i moze znowu zaczne grac lecz jednak zainstalowalem jedna gre druga i nie przemawialo mi to, 2 tygodnie temu wymienilem ps3 na ps4 i jest jednak duzo lepiej. Jednak konsola jest fajna kupujesz gre , wkladasz grasz i tyle. Na pccie jest za duzo pierdolenia. 

Ogolnie ja bym wolal jakiegos pcta bez grafiki mocnego do pracy codziennej a konsole jednak na relaksie do gry.

wakow9.png
Opublikowano

W 2012 kupiłem komputer między innymi do gier za 2000zł i do dzisiaj większość gier działa na wysokich ustawieniach. Oczywiście mówię o grach, a nie o chorych zabiegach marketingowych jak np. Wiedźmin 3, chociaż i tak nie gram w takie gry. To jednak posuniecie twórców wydaję się chore, ale w końcu Polska gra, polskie realia.

W każdym bądź razie musisz sam zdecydować co ci odpowiada. Konsola = spokój na 5/6 lat, Komputer = spokój na pół roku (patrząc na dzisiejszy rynek) i mniej więcej co rok trzeba wydać te 800zł żeby gry działały na przyzwoitych ustawieniach graficznych. Osobiście żałuję, że kupiłem komputer. Dzisiaj wybrałbym laptopa. Jest bardziej praktyczny. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...