Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps4 czy pc

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupując PS4 musisz się też liczyć z kosztem gier, więc raczej wybrałbym PC'ta.

Opublikowano

Co wy k***a pierdolicie? Za 1700 złotych kupować komputer i w co pogra, hmm? W cenie do 2000 - 2500 dużo lepszym wyborem będzie PS.

Gry to koszt +/- 50 złotych (z drugiej ręki), więc nie jest źle, porównywalnie z PC (mało gdzie da się kupić używane gry na kompa). Gry z torrentów = brak multiplayer.

Co do grafy, uwaga, bo uwierzę, że na kompie za podobne pieniądze pograsz na podobnych detalach na telewizorze full HD.

Opublikowano

Jak chcesz mieć sprzęt na lata, to bierz PS4. 

Jednak musisz się liczyć z tym, że ceny nowych gier dochodzą do  ponad 200 złotych

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

PC MASTER RACE

Budżet nie oszałamia, ale bądźmy szczerzy: obecna generacja konsol była przestarzała w momencie premiery.

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Opublikowano

Zastanawiałem się nad tym samym co lepsze, ale jednak wybrałem nowego PC

Opublikowano

Ale za ta cene raczej nie kupie kompa ktory bedzie trzymal 50 60 fps w bf4 na high

Najpierw złóż tego kompa i wtedy zobaczymy.

Opublikowano

Za 1700 wydaje mi się że można już kupić całkiem niezłego kompa :)

Opublikowano

Za 1700 wydaje mi się że można już kupić całkiem niezłego kompa :)

Aktualnie do grania to nie za bardzo...

W takim budżecie to brałbym ps4. Wliczając monitor do tych 1700zł to w sumie c***a Ci na sprzęt zostaje i za taki hajs to się nie opłaca nawet zbytnio nic składać...

Opublikowano

Ps4 zdecydowanie, na pewno dopiero wyjdzie nowa konsola za 8/9/10 lat. A na PC musisz liczyć się z tym że jak będą wchodzić nowe gry z czasem i tak coś będziesz musiał w nim zmienić aby zagrać. Więc ja bym brała ps4. Wydasz na pc 3-4 tysiące a na ps4 teraz nawet 1500 zł i starczy Ci na kartonik gier.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Osobiście bym wybrał PS4, jednak co konsola to konsola, podzespoły do komputera dużo szybciej się zestarzeją i wyjdą jakieś nowsze, zresztą żeby złożyć jakaś porządną maszynkę też swoje trzeba dać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...