Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Nie zagram ze wzgledu na syfiaste zbroje.

Wybrałem chyba najładniejsze zbroje jakie były do tej pory na forum do wgrania na serwer, no ale jak chcesz. ;)

Opublikowano

warto wgl grac w ile wbije 150lvl jak z ulepkami łatwo dropia czy trzeba siedzieć cały dzien na 1 bossie 

52324509.jpg
Opublikowano

­O godzinie 23:00 odbędzie się krótka przerwa techniczna w której poprawie trochę DMG broni jednoręcznych oraz bonusy w butach i pare drobnych zmian. Potrwa ona dosłownie chwile, po niej zostaną włączone raty na 24 godziny a jutro poinformujemy Was o eventach Wielkanocnych także bądźcie czujni! :)

Opublikowano

Harnaś nie odpuszcza, potem robi od nowa serwer i znowu pali w fatalnym stylu start...

Nie wiem co robisz nie tak, nawet lane.s, który wyglądał na syf się przyjął, a sembia takie problemy..

Mimo wszystko, polecam.­

Opublikowano

fajnie to wygląda , harnaś stara się coś robić żeby było git , nie zawsze mu to wychodzi ale się stara.

Polecam.

Opublikowano

­

Wybrałem chyba najładniejsze zbroje jakie były do tej pory na forum do wgrania na serwer, no ale jak chcesz. ;)

Najlepiej nie wgrywac zadnych innych procz przerobek obecnych w grze, czyli kolorystyka obecnych hwangow ;) innym moze sie to podoba ale dobra czesc graczy woli po prostu set z EliteMT2

518831445005751729602.png

Opublikowano

Najlepiej nie wgrywac zadnych innych procz przerobek obecnych w grze, czyli kolorystyka obecnych hwangow ;) innym moze sie to podoba ale dobra czesc graczy woli po prostu set z EliteMT2

każdy serwer ustala swój własny klimat a ty tutaj wyskakujesz z elite, masz kostiumy.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

czemu przy 100 online obecnie gdy jest 23 chcesz restartować serwer? (info forum propozycja)

czy licznik podkręcony.

mówiłem? mówiłem..

Podkręcony to ty powinieneś mieć ten pusty łeb.

I pisze mi to zerowiec który szukał tuta na kick`hacka pakietem przez chat  xD   xD   xD

Kończę dyskusję nie ma ona sensu a wy jeżeli chcecie grać na serwie który chciał restartować bo $ się nie zgadzają to pozdrawiam.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

czemu przy 100 online obecnie gdy jest 23 chcesz restartować serwer? (info forum propozycja)

czy licznik podkręcony.

mówiłem? mówiłem..

Podkręcony to ty powinieneś mieć ten pusty łeb.

Miałem restartować ale wiele osób wyraziło sprzeciw, dlatego serwer zostaje jak jest, chociaz jeszcze nie wiadomo...

Opublikowano

­Siema ziomeczki, o 22 byla przerwa. Zmiany

- Zmieniono mape na 200 poziom

- Zmieniono(zmniejszono) szanse na drop przedmiotu do misji z petem (pamiątki)

- Poprawiono pety

- Poprawiono DMG broni oraz Poprawiono ulepszanie wachlarzu z 180 na 200

i pewnie cos jeszcze, ale zapomniałem

I z góry informuje, ze miałbyć rework i restart, ale się nie odbędzie, możecie grać spokojnie i zapraszamy jutro i w poniedziałek na eventy! :-)

Opublikowano

Serwerek jak najbardziej mogę polecać do poziomu 180 :) Przyjemnie się gra, dropi ulepy i wgl :) Wszystko jest na tip top :)

Od 180 poziomu niestety się zaczyna HARD ale to taki prawdziwy. Według PL to jest Hard harda xD

Aby item przerobić z 180 na 200 jest potrzeba 3 ulepszacze po 50 każdego. Te ulepszacze lecąz metków w ilości 2 i szansa na drop jest około 40-50% moim zdaniem bo wgl nie lecą, raz na 4 metki. To jest wszystko do tej pory okey ale potem z eq na 200 na każdy + potrzeba też po 50 tych ulepszaczy :)

3 ulepszacze po ilości 500 trzeba aby 1 itemek zrobić. Dziś dropiłem ponad 1,5h te ulepszacze i dropnąłem je w granicy 20-30 różnie ich bo to dropi jak pisałem jak krew z nosa. Więc aby zrobić itemek na +9 na 200lvl trzeba grać mniej więcej około tygodnia. Dodam że metki respią się co 30 minut i jest ich na mapie okrągłe 15 więc jeśli wpadnie 15 osób to dropnie okrągłe 0 ulepek :)

Dodatkowo jest gracz który nie grał 2 dni i po tej przerwie wbija i ma 2 itemki +9 i reszte +6-7. Mówi że z eventu dropił ulepki ale to jest niemożliwe bo otwierałem tyle koszyków wielkanocnych że to jest poezja i dropło mi może z 10 ich. Aha zapomniałem o najważniejszym :) Na przerobienie jest 80% a potem jest coś mniej więc więcej pali niż ulepsza :)

Dziękuję tyle co do serwera. Na forum u nich nie opyla się pisać propozycji bo GM zamyka temat po 5 minutach z negatywnym rozpatrzeniem. Nie pozwalają się udzielać użytkownikom serwera. Więc sami widzicie. Serwer fajny na około tydzień do 180 lvl potem można kończyć gre jak i ja to robię.

No to next postać. Surka BM full +9 200lvl. 2 raz go widzę na serwerze a codziennie od rana do wieczora jestem :)

Opublikowano

każdy serwer ustala swój własny klimat a ty tutaj wyskakujesz z elite, masz kostiumy.

­

Co z tego ze mam kostiumy jak inne golodupce biegaja w tych shitach? 

518831445005751729602.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer upadł dosyć dawno więc zamykamy i koszyk. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...