Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odbierać skiny w cs go lounge?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z odbieraniem skinow na cs go lounge. Obstawiam normalnie, ale gdy chce odebrać i klikam w " my bets " to pisze " no active bets ". Wytłumaczy mi ktoś jak odebrać te skiny?

Opublikowano

Pisze " value 3.25 for 1 " od razu mówię że obstawialem pierwszy raz

O to chodziło. A skoro nie masz żadnych skinów w my bets to pewnie przegrałeś :) 
Opublikowano

O to chodziło. A skoro nie masz żadnych skinów w my bets to pewnie przegrałeś :)

Właśnie nie, jak miałem kiedyś stare konto w cs:go to też miałem taki problem, obstawiałem mecze wszystko fajnie ale nie dostawałem wygranej tylko wracały skiny. Napisz do support jeśli to będzie się powtarzać.

Opublikowano

nie przegrałem obstawialem na tsm i wygrali xD

teraz zobaczylem ze mam 0,02 value 

To jeśli masz 0,02 to nic nie może wypaść bo nie ma nawet takiego skina :D w teorii pisze że wypada od 1 euro a w praktyce może wypaść jak będziesz mieć już 0.04 w value :) 

Opublikowano

To jeśli masz 0,02 to nic nie może wypaść bo nie ma nawet takiego skina :D w teorii pisze że wypada od 1 euro a w praktyce może wypaść jak będziesz mieć już 0.04 w value :)

A no spoko obstawiłem 2 syfne skiny i 0,02 pisało :D thx za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...