Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Trafiłeś Na Mpc Forum

PressButton

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gugelki --> Cheaty do MapleStory

I tak już trzeci rok tu siedzę xD.

dokladnie tak samo jak wojtasek ;p

tylko ze chyba zarejestrowalem sie kilka dni po nim ;s. bodajze 4 :P

@edit

o dawno mnie tu nie bylo, nie wiedzialem ze mounthains ma gm'a ;p gz

@mike

ahh pamietam ta przerwe ;s

bylem akurat na wakacjach i praktycznie codziennie sprawdzalem czy forum dziala. Liczac od tamtej przerwy to w sumie jestem na forum od maja ale to bylo tak dawno ze hej ;p.

.

Opublikowano

Osobiscie trafilem tutaj w grudnia 2006 poprzez google. Wtedy forum nawet wygladalo gorzej niz marnie... Brak cheatow, botow itd... A najbardziej byl wyczekiwany moment umieszczenia Nubota do Silkroad'a

Mpc gdzies okolo czerwca 2007 mialo dwu miesieczna przerwe... po tamtym czasie znow wrocilem na forum pod starym nickiem mike_2006....

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Na forum trafiłem przypadkowo gdy szukałem wiadomości na temat Warrocka, pech chciał ze wciągnąłem się w cheaty w tej oto właśnie grze : d w tym czasie byłem znany w tym dziale za wystawianie wiele "pomocnych programików" po czym zostałem wynagrodzony Wr private. Z innej bajki N1ghtmare jako któryś z kolei Mod w tym dziale zabrał mi rangę nie zważając na zasługi za które tą rangę otrzymałem...

Opublikowano

Haki do metina.Przeglądałem forum kilka razy...

Dopiero po 2 miesiącach postawowiłem si e zarejestrować.

Opublikowano

Szukałem hacków do Metina... No a potem zaczepiłem się o FanART no i tam zostałem xD

X

by Me.

Opublikowano

Przyszłem na forum ,a po chwili zostałem na dłużej :D

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

no ja szukałem hacka do metka :D zrobiłem konto żeby ściągać a po (chyba) roku zarejestrowałem się i tak zostałem :lol:

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Opublikowano

Ja szukałem priv serwerków no i postanowiłem zostać dłużej :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja szukałem informacji o newlongju (gdy jeszcze grałem w metina), a potem okazało się, że jest jeszcze wiele fajnych podforum i zaciekawiło to mnie :D

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

google.ru -> boty do silkroad online :D..

a z główna jestem na forum od ponad 2lat :D

No w tym roku bd 3lata. ale było więcej tylko pamiętam ,że trzeba było rejestrować się jeszcze raz bo coś z bazą się stało.

Opublikowano

Ja bodajże szukałem jak informacji na temat tworzenia priwów. Potem zaciekawiły mnie inne podfora i subfora. Zacząłem udzielać się w FanArcie oraz poznałem kilku spoko userów i tak oto zostałem tu na dłużej i teraz mówią do mnie MPC USER ;p

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...