Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Trafiłeś Na Mpc Forum

PressButton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gugelki --> Cheaty do MapleStory

+1.

Już trochę tu jesteśmy. :>

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wujek google mi podpowiedział, że bota do silkroad'a znajdę na MPC. Chwile potem zostałem na dłużej, a teraz mówią do mnie panie moderatorze. B)

j/w

76561198001815076.png
Opublikowano

google.pl>hack warrock 2009>mpcforum.pl dział war rock > d3d hack >pozniej metin2 i jedziem

Mile widziane Plusy +

Opublikowano

Udzielałem się na pierwszym mpc. Po przeniesieniu zrobilem konto zeby miec i zapomnialem maila, chcialem potem bota do silkroada i załozyłem to konto :)

Opublikowano

Trafiłem pierw jako pijawa w 2006, potem zrobiłem konto - bach forum znika z neta, powraca zakładam konto zapominam passów robie nowe i tym posługuję się do dziś,byli tu kompetentni ludzie bezwzględu na ich wiek, prawdziwa elita która współpracowała i dawała temu forum poziom, ludzie chętni zrobienia czegoś i nauczenia się. Nie trzeba było spędzać na forum nie wiadomo ile, wystarczyło pokazać się z dobrej strony.

MPC Forum to już przeszłość na tym co obecnie jesteście to jest zgnilizna po tym co istniało wtedy, teraz możemy sobie pospamować wraz nowymi zajebistymi modami którzy nie wiele się różnią od spamerów. Był wtedy nawet mod co miał 12 lat, on sam > połowa obecnych modów.

2006-2010

Opublikowano

energy jak zawsze 100% prawdy napisał :) Masz Chłopie gadane :rolleyes: pozdro

Teraz większość (dzieci) wykorzystuje to forum by psuć zabawę innym <_<

Ale jest kilku normalnych ludzi jeszcze ;) **

Co to tematu:

MPC znam od kuzyna :D Noobka boy4538 :D

Opublikowano

energy jak zawsze 100% prawdy napisał :) Masz Chłopie gadane :rolleyes: pozdro

Teraz większość (dzieci) wykorzystuje to forum by psuć zabawę innym <_<

Ale jest kilku normalnych ludzi jeszcze ;) **

Co to tematu:

MPC znam od kuzyna :D Noobka boy4538 :D

Wypowiadasz się na ten temat, a jestem pewien, że nie widziałeś tamtej społeczności.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja wpisałem w googlach Tworzenie własnego priva , chodzi mi o metina i znalazłem to forum <_< Jak zrobiłem serva to wchodziłem i wchodzę tutaj codziennie :rolleyes:

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

Kiedyś była jakaś strona MPC ale jak to wpisałem to wyskoczyło mi to forum i zobaczyłem że są tam prywatne serwery do metina to zarejestrowałem się ale to było bardzo dawno na początku 2009 roku

Opublikowano

potrzebowalem Loadera i spamowalem troche na uni;D powiedzielu zebym tutaj zajrzał no i zajrzałem;D i tak zostalo że zaglądam tak codziennie;P

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Gość Mounthains
Opublikowano

szukałem ciekawego forum dyskusyjnego i trafiłem na mpc ;)

Opublikowano

wpisałem w październiku 2009r. w google privy Metin2 i wtedy wyskoczył mi spis prywatnych serwerów wiec wbiłem na ten temat i tak znalazłem mpcforum.pl czyli najlepsze Forum na świecie :D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Wpisałem w googlach:

Najjjlepsiejjsze for00m sfffiaaata.

A tak naprade to szukałem coś kiedyś do silka, zarejestrowałem się. Rok później szukałem coś do wr, a że zapomniałem passy do starego konta to zrobiłem nowe, czyli moje obecne konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...