Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO mi świruje

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

D:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive klikasz właściwości na cs go exe i zgodność i tam masz

Mi nie działa :/

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Nie spamujcie do supportu bo inni ludzie, którzy mają faktyczny problem, a nie taki jak mają większość graczy nie otrzymają odpowiedzi. Na pewno już o tym problemie wiedzą a spam nic nie da. Jeżeli wiedzą to mam nadzieje, że coś robią :)

Opublikowano

wole napisać i mieć możliwość otrzymania wiadomości kiedy to zrobią bo nie na darmo płaciłem za gre żeby w nią nie móc grać :)

pozdrawiam :)

Opublikowano

Znalazłem rozwiązanie, MI DZIAŁA

Odpalcie STEAM jako admin i w opcjach

Renderowanie wielordzeniowe OFF

Czekaj na synchronizacje pionowa OFF

Opublikowano

@up 
nic takiego jak Renderowanie wielordzeniowe  nie mam gdzie to mogę znaleźć

jeśli byś mógł to wytłumacz bardziej normalniej :D 

dzięki z góry 

Opublikowano

jak narazie działa , zrobiłem w ten sposób:

wyłączyłem i włączyłem router od zasilania , steam dałem żeby uruchamiało jako administrator 

Opublikowano

Czekam na ruch Valve, ciekawe co zrobi w sprawie graczy, którym gra zawiesza się w środku meczu (np. mi, mojemu znajomemu), nie da się ani zamknąć, ani otworzyć, nawet przez menadżera zadań, i dostają karę turniejową, w większości przypadków na 7 dni... Valve będzie zapewne tłumaczyło, że to wina graczy, ich sprzętu, albo w ogóle że nie mogą usunąć kary turniejowej dla danego gracza / graczy... Oczywiście po raz kolejny Valve dało du*y, albo chciało potrollować na primaaprilis, czego konsekwencje ponoszą oczywiście gracze...

Dziękuję, kolejny tydzień przerwy od CS'a...

Opublikowano

zobaczcie w ten sposób bo mi pomogło , najwyraźniej coś na IP siedziało i nie mogłem grać

jak narazie działa , zrobiłem w ten sposób:

wyłączyłem i włączyłem router od zasilania , steam dałem żeby uruchamiało jako administrator 

Opublikowano

@2up Tydzień to dobrze powiedziane :DxD

Bardziej mnie ciekawi, co zrobią z graczami, którzy mają karę turniejową przez te błędy... Takim graczom aktualizacje nic nie zrobią, muszą czekać aż im ta kara zejdzie, bo Valve nie potrafi dobrze zaktualizować gry xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...