Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO mi świruje

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

CS:GO raz na ile nie chce mi załadować serwera, CS:GO raz na ile się w losowych momentach przytnie i stoi w miejscu, czasami nie słyszę kroków, w ogóle jakby ten CS miał miesiączke, z godziny na godzine tak się stało. Co robić reinstalle nie pomagają...

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To prima aprilisowy żart.

Dużo osób ma ten problem. Pewnie volvo już go naprawia. 

Problem od poprzedniej aktualizacji [31.03.2015]

Opublikowano

To prima aprilisowy żart.

Dużo osób ma ten problem. Pewnie volvo już go naprawia. 

Problem od poprzedniej aktualizacji [31.03.2015]

Przynajmniej nie jestem jeden z tym problemem....

Opublikowano

To samo, masakra przez Volvo dostałem bana na 7 dni na turniejówki, wczytała się mapa potem wywaliło cs'a a jak próbowałem połączyć od nowa to kursora nie było w grze...
Jak tak można robić co to volvo sobie wyobraża...

Opublikowano

To Prima Aprillisowy żart ze strony VOLVO, jutro już pewnie tego nie będzie.

Opublikowano

Wątpię, że to jest żart. Po co mieliby uprzykrzać grę innym? Straciliby tylko tak swoją opinie i graczy

To jest Valve, myślisz że by tego nie zrobili ;)? Pewnie dadzą potem jakieś promocje itp.

Opublikowano

To jest Valve, myślisz że by tego nie zrobili ;)? Pewnie dadzą potem jakieś promocje itp.

Teraz zauważyłem że jakieś errory mi w konsoli wyskakuja z dźwiękiem audio, i praktycznie non stop sie zacina i stoi w miejscu lol oj Gaben Gaben...

Sprawdzcie i napiszcie czy wam też errory takie czerwone wyskakuja w konsoli?

Opublikowano

Nadal mam to samo od wczoraj , raz wejdzie do gry a raz nie 

No właśnie mi to praktycznie wcale nie chce wejść do gry a jak już wejdzie to nie ma dźwięku..... Albo się ścina audio i stoi w miejscu...

Opublikowano

no dokładnie. Ja gdy wchodze na jakikolwiek serwer to mi się gra zacina i nic nie mogę zrobić ? wy macie to samo tak ?? NIe to naprawia bo kur.............a mac

Dokładnie tak samo... nie słyszę kroków a chwile później ścina się dźwięk stoi w miejscu i taka pętla dźwięku się robi i za c***a dalej nie pograsz tylko menedzer zadan został....

Opublikowano

Ja nie mogę wcale gry odpalić i czasami dźwięk się buguję, zamiast kliknięcia słyszę trzaski itp.

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Mam to samo 30-50 fps w grze ciągłe ścinki lagi czasami słyszę dźwięk z opóźnieniem,jeżeli to jest żart to naprawdę kiepski :) 

Opublikowano

Pieprzone Valve robią aktualizacje a nie patrzą jakie mogą być ich konsekwencje a jeśli to jakiś żart to tak jak pisał kolega u góry to NAPRAWDE KIEPSKI ............ :||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...