Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash przy dolaczaniu na serwer

iIvanowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy próbuje wejść na serwer, DM, Turniej itd. crashuje mi CS'a.

Nie pokazuje sie zaden blad tylko musze ALT + CTRL + DELETE i tam tylko jest Brak odpowiedzi...

Nawet z botami nie moge zagrac!

Co mam zrobić :)?

Próbowałem naprawić cs, przeinstalowałem.

Opublikowano

Spróbuj tego:

Wejdz w Steam→steamapps→common→Counter-Strike Global Offensive→csgo→cfg→otworz video.txt→poszukaj kodu z "setting.mem_level"→obok bedziesz mial wartosc "1" lub "2"→zmien wartosc na "0"→zapisz plik i zobacz czy pomoglo 
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRapt0rGejming Miałem 0 zmieniłem na 1, 2, 0 i po wejsciu do gry zadziałało ale gdy juz połączyłem się 2 raz z serwerem crash.

Zauważyłem też, że nie tylko jak łącze się ze serwerem ale także jak wchodzę do poczekalni/ekwipunku mam crasha.

Jak "chodzę" po menu to tak samo.

Wcześniej nic sie nie działo. Od aktualizacji 31.03.2015 mam taki problem.

Gdy zmieniam zakładki to jest lekki lag, czasami wywala mnie.

Opublikowano

wydaje mi się że nic nie możemy z tym zrobić . Mam ten sam problem jak wielu innych ludzi. Trzeba pisać do valve i naciskać i aby to naprawili lub czekać na kolejną aktualizację

Opublikowano

Od ostatniego (31-03-15) update'u wiele osób - również ja - ma problem z grą. Zacinanie gry w środku meczu, czego konsekwencją jest kolejna kara turniejowa, ścinki bez powodu, problemy z modelami postaci / grafiką / dźwiękiem, oraz to co opisałeś. Być może jest to Prima-Aprilisowy żart od strony Valve... Dzisiaj wyszedł jakiś update ale większej poprawy nie widzę, a karę turniejowa którą dostałem bo Valve po raz kolejny dało du*y nadal mam. Pozostaje nam czekać na update i łaskawe przeprosiny ze strony Valve.

Możesz śledzić ten temat, jeśli jakiś update wyjdzie to od razu ktoś o tym napisze:

http://www.mpcforum.pl/topic/1393792-csgo-mi-%C5%9Bwiruje/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...