Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|DragonSoul 1.02K+Customs||Exp:800x ||Drop:40%|

DragonSoul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli typowy exp serwer? Nie opłaca się chodzić na inwazje, bo i tak random itemy nie mają szans z +13+28+4opt, 0 handlu tylko exp ^_^

Opublikowano

Jak widać jest to bardzo głupi pomysł z tym itemkiem co 100 resów , ja wraz z kumplami odpuscimy sb gre skoro ma to być kolejny serwer donate

Opublikowano

Jak widać jest to bardzo głupi pomysł z tym itemkiem co 100 resów , ja wraz z kumplami odpuscimy sb gre skoro ma to być kolejny serwer donate

Niewiem gdzie ty widzisz to donate ani w publikacji nie ma o tym mowy ani na stronie.

Opublikowano

Niewiem gdzie ty widzisz to donate ani w publikacji nie ma o tym mowy ani na stronie.

W regulaminie jest.

Regulamin Donate

1. Donate nie jest obowišzkowe, gracz nie musi płacić za grę, zostało stworzone po to aby utrzymać serwer.
  2. Gdy item sie z jakis powodów nie pojawi gracz jest zobowišzany zgłosic to natychmiast do którego z administratorów.
  3. Administracja nie prowadzi wymiany zakupionych itemow, przed zakupem 3 razy się zastanow
  4. Donate wplacasz na wlasna odpowiedzialnosc

@1361622928-U485574.pngDragonSoul z boków dropi max 2 opcje.

@Btw, nie wiem po co się spinamy, ten serwer nie ustoi 3 dni ^_^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...