Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|DragonSoul 1.02K+Customs||Exp:800x ||Drop:40%|

DragonSoul

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bez areny by sie lepiej i przyjemniej grało ale pozostawiam to administracji ;) proponował bym zrobić vote czy ma byc arena czy nie :D

Opublikowano

Ktory to juz twoj serwer w tym roku? Jak chcesz zarobic to idz do pracy a nie stawiaj serwer co miesiac i sciagaj kase od ludzi. Serwer padnie, strony znikna szybciej niz sie pojawily, pozdrawiam.

Opublikowano

zawitam

Start jest przewidziany na godzine 19:00 tak jak jest napisane w publikacji ale dam jeszcze info kolo południa może uda sie wystartować 17-18 :)

omg.. ustal konkretnie na godz 19 i tyle..

Opublikowano

nie ma zadnych GR czy pisze gdzies coś o gr ? prosze przeczytac publikacje dokładnie lub na stronie regulamin servera.

Za każde 100rr (wybrany Item  EXE +4 opcje +L+13+28)

Czy nazwiesz to GR czy nagroda za 100rr to i tak na to samo wychodzi. A kończy się tym, że po tygodniu grania upada handel a pvp jest kurwesko monotonne, bo każdy ma te same opty w secie a w pvp liczy się tylko ten kto kupi twoje donate albo spędzi milion godzin na expieniu.

Opublikowano

staty sa kasowane wiec wbicie full statow zajme wiele godzin grania  po wbiciu 100rr jest 50k statow do rozdania wiec na full staty trzeba troche po grać

Opublikowano

Proszę czytać dokładnie chodziło mi o to że przy 100 resach jest 50k pkt do rozdania po kadym resie staty się kasują i jest 500pkt do rozdania DL/MG 550 więc przy 100rr wychodzi 50000 DL/MG 55000.

Opublikowano

Jestem za tym , aby nie było zadnych itemkow za wybicie100 resow , poniewaz zepsuje to cala zabawę , Handel , chodzenie na inwazję

Opublikowano

Moim zdaniem dobre rozwiązanie ponieważ i tak full eq żeby mieć trzeba miec 600rr więc to jest naprawdę bardzo dużo godzin grania full staty osiągnie się dopiero na ponad 200rr trzeba mieć naprawdę sporo resów żeby ubić złote potwory lub chociaż by dodane nowe bossy między innymi feniksa na arenie który daje K5

Opublikowano

Jest jakiś sposób na wbijanie statystyk np. po 10 lub 100 bo po 1 to trochę czasochłonne?

Pytam bo jestem kompletnie nowy (jakieś 10lat temu grałem przez krótko).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...