Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ramsterius.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

krystiann0403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O wiele Więcej :)

he he szki człowieku z ciekawości wbiłam i zobaczyłam, serwer ma max 50 osób i nie mów że o wiele więcej :)

No wiesz od wrzucenia filmiku się zaczyna a potem nie wiadomo może coś więcej i wgl :) A Youtuberzy którzy mają 100sub dostają dopiero SM za nagrywanie 

Wydało się, myślisz że osoba ktora ma 100 subskrypcji i 40 wyświetleń przyciągnie Ci na serwer kij ludzi ?  Hallo Hallo coś nie widać aby jakiś Wasz YT wstawił choć 1 film

Ps. Nawet forum nie potrafisz zrobić, bo można pisać bez rejestracji hahahaha

Opublikowano

Kopia Montery ( layout strony i nie tylko ) - 95 % to jest Cannzasa +  Krystianka.

...................\/...................

Opublikowano

120 kont w tym połowa nie gra czyli macie ok 60-70 graczy. Brak reklamy widzę. Nawet Pan Admin co nie potrafi forum zrobić nie odpowie? Czemu nie zrobicie forum poprawnie? Za trudne prawda?

1. Styl zbugowany

2. Pisanie tematów odpowiadanie w tematach bez rejestracji

3. Pro logo za duże

4. Naucz się podstaw potem rób serwer.

Opublikowano

Serwer rozwalony i pobugowany na maxa... 50 osób może... może ciut więcej... Brak pomysłu, skopiowane, pomieszane bezsensownie i bez kompletnie żadnego rozsądku... Polecam przejść z takim serwem na hamachi.... Może wtedy da się tam grać.

Ja bym od razu zamknął niż się ośmieszał z czymś takim.

54169037467327365173.png

Opublikowano

he he szki człowieku z ciekawości wbiłam i zobaczyłam, serwer ma max 50 osób i nie mów że o wiele więcej :)

Wydało się, myślisz że osoba ktora ma 100 subskrypcji i 40 wyświetleń przyciągnie Ci na serwer kij ludzi ?  Hallo Hallo coś nie widać aby jakiś Wasz YT wstawił choć 1 film

Ps. Nawet forum nie potrafisz zrobić, bo można pisać bez rejestracji hahahaha

Chcemy pomóc osobą wybić się i dajemy również mniejszym szanse :) 

A co do większej reklamy to załatwiamy 

60606853159994345528.png

Pasjonat
Opublikowano

Chcemy pomóc osobą wybić się i dajemy również mniejszym szanse :) 

A co do większej reklamy to załatwiamy

To wy dajecie szansę im na rozwój? To raczej oni mogą wam pomóc. Tacy youtuberzy po 100 widzów nic nie wskurają i takim ekspertem jak oni to po tygodniu będziesz.

Najlepiej byłoby Ci zamknąć serwer, przemyśleć, zebrać ekipę i popracować nad nim. W takim stanie w jakim jest teraz nie ma żadnej szansy.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

To wy dajecie szansę im na rozwój? To raczej oni mogą wam pomóc. Tacy youtuberzy po 100 widzów nic nie wskurają i takim ekspertem jak oni to po tygodniu będziesz.

Najlepiej byłoby Ci zamknąć serwer, przemyśleć, zebrać ekipę i popracować nad nim. W takim stanie w jakim jest teraz nie ma żadnej szansy.

Załatwiamy też większych youtuberów . Reklama powinna się pojawić na dniach :) 

60606853159994345528.png

Opublikowano

Załatwiamy też większych youtuberów . Reklama powinna się pojawić na dniach :)

a w tej bajce były smoki?

skąd truta?

jaki max level

Pasjonat
Opublikowano

@Etanor nic nie będzie, reklama serwera nie naprawi. Technika powinni mieć porządnego, popracować nad projekyem itp.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Żenada, nie polecam.

Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Opublikowano

Jest ponad 100+ Graczy :) I jeszcze będzie Reklama :)

Mama nie nauczyła ze nie wolno kłamać? ;-)

Odrazu jak wejdziesz do gry  '' WIDAC TE TWOJE 100 + GRACZY '' xD

Opublikowano

Jeśli dobrze kojarze to jest to Verliesmt2 pod inna nazwa Verlies upadł po tym jak ludzie w is zainwestowali :) mogę się mylic lecz wszytko takie same :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...