Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ramsterius.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

krystiann0403

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Boli ta prezentacja.

Mi to wygląda tak:

Grupka "znajomków" postanowiła założyć własny serwerek Metin, wprowadziła coś takiego jak system "Penta Kill" i chwali się tym już w pierwszych zdaniach prezentacji. Daję temu serwerowi z 2 tygodnie? Życze wam powodzenia, ale powiem, że miernie to wygląda.

Najbardziej prawdopodobne, niestety, jak większość. + zarobek w postaci IS, temu się zaprzeczyć nie da.

@krystiann0403 nie zmieniłeś prezentacji, dalej odstrasza, ta czcionka, błędy i formatowanie tekstu... A macie jakieś plany co do przyszłości?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Który serwer nie jest robiony dla zarobku? Ważne, żeby zrobić wszystko z głową.

Nie tylko Riper . Można wymieniać 20 szkat ripera 

Czyli dalej tylko Riper :P

Opublikowano

Który serwer nie jest robiony dla zarobku? Ważne, żeby zrobić wszystko z głową.

Czyli dalej tylko Riper :P

3.Gdzie Dropi broń na  75 Lv ?

- RIPER, NIEBIESKA ŚMIERĆ, NEMRE, RAZADOR LUB WYMIENIĆ [20SZT] SZKAT RIPERA U STRAŻNIKA DT

60606853159994345528.png

Opublikowano

Jak to Hosteam.pl, 32gb ramu i i7?:D Z tego co się orientuję Waszym sponsorem jest Kretovsky (sponsora osobiści bardzo polecam), który nie kupuje serwerów z Hosteam, oraz nie daje takich mocnych maszyn serwerom, które dopiero startują, sama zapowiedź jest przepełniona kłamstwami, a pliki to czysta lastivia, prawie nic nie jest zmienione. Serwer robili może tydzień, a do mnie leciał telefon za telefonem kiedy im pomogę ;) "technika" bardzo lubię, ale to co zrobili jest naprawdę tragedią. Zapraszam do opinii obiektywnych, bo jak na razie pełno tu subiektywistów.

Opublikowano

Myślałam że zrobicie inne napisy a tu znów z strony www..

W tym roku jest tyle Hardów że Wasz nawet nie osiągnie 600 osób. Czemu? Są 3 słynne już hardy, w tym XX osób co startuje z hardami które mają po 100-200 max 300 osób.

Powodzenia i zmieńcie te napisy bo niby miały być inne a nie znów idziecie na łatwiznę. Rozumiem że grafik kosztuje, ale wydać 50 złotych na chociaż grafika który dobrze nie umie zrobi Wam lepiej niż Wy sami. Dobrze że chociaż tych ramek w gorczyce nie ma. Tak wgl strona jest bardzo brzydka, forum nulled, brzydki styl i coś wam kiepsko chodzi. Powodzenia.

Ps. co za cymbał wam robił forum?

Opublikowano

Jak to Hosteam.pl, 32gb ramu i i7? :D Z tego co się orientuję Waszym sponsorem jest Kretovsky (sponsora osobiści bardzo polecam), który nie kupuje serwerów z Hosteam, oraz nie daje takich mocnych maszyn serwerom, które dopiero startują, sama zapowiedź jest przepełniona kłamstwami, a pliki to czysta lastivia, prawie nic nie jest zmienione. Serwer robili może tydzień, a do mnie leciał telefon za telefonem kiedy im pomogę ;) "technika" bardzo lubię, ale to co zrobili jest naprawdę tragedią. Zapraszam do opinii obiektywnych, bo jak na razie pełno tu subiektywistów.

zal Ci dupe sciska ze nie jestes w team ojj biedny Michalek :) jak masz jakies sugestie zapraszam na pw ts gg skype a nie bedziesz tutaj opisywał :)

60606853159994345528.png

Opublikowano

Jak to Hosteam.pl, 32gb ramu i i7? :D Z tego co się orientuję Waszym sponsorem jest Kretovsky (sponsora osobiści bardzo polecam), który nie kupuje serwerów z Hosteam, oraz nie daje takich mocnych maszyn serwerom, które dopiero startują, sama zapowiedź jest przepełniona kłamstwami, a pliki to czysta lastivia, prawie nic nie jest zmienione. Serwer robili może tydzień, a do mnie leciał telefon za telefonem kiedy im pomogę ;) "technika" bardzo lubię, ale to co zrobili jest naprawdę tragedią. Zapraszam do opinii obiektywnych, bo jak na razie pełno tu subiektywistów.

Rozwalasz mnie !! Pierw wstawiasz zapowiedź, bronisz serwer-a jak własnej ręki. A teraz hejtujesz, wyleciałeś ok to idź na policję albo do sądu. Większość serwer-ów startuje na czyiś plikach, ale nie idą na całość i nie lecą na Hardy bo wiadomo że to będzie porażka, zarobią na IS max 100 zł i zamkną bo serwer nie będzie mieć ludzi ani nie będzie zysku przynosić.

Co do administracji, jak już chcecie serwer to polecam zrobić medium DOBRY medium a nie syf hard, bo tylko szkoda ludzi czasu co będą grać.

I powiem Wam że naprawcie forum bo jest porażka, nawet nie wiecie jakie rozmiary ma mieć logo.

Opublikowano

zal Ci dupe sciska ze nie jestes w team ojj biedny Michalek :) jak masz jakies sugestie zapraszam na pw ts gg skype a nie bedziesz tutaj opisywał :)

"Michalek" napisał kulturalnego posta, natomiast ty użyłeś popularnego dla dzisiejszej młodzieży gimnazjalnej wyrażenia "żal ci dupe ściska". Słuchaj kolego, reprezentujesz serwer i chcesz przyciągnąć graczy to zachowuj się poważnie, a nie odpierdzielaj "oj, oj" cyrki pod własną prezentacją.

Diss_Stream.png

Opublikowano

jesli GM tak pisze to widac ze po pierwsze nie razi inteligencja ani nie robi dobrego wrazenia co odstrasza graczy pozdro

jak dla mnie serwer nie godny uwagi ;)

Opublikowano

Jest reklama ... Youtuberzy będą nagrywać :)

Youtuberzy którzy mają po 300 wyświetleń na filmach? To jest równe hmm niech policzę.. 30online :| reklame się robi na początku, ale kogo ja uczę, profesjonaliści.. :P Wejdę, obczaić, ale nie obiecuję, że zostanę

VsxuB58.png

Opublikowano

U koga macie juz reklame?? Tylko mi nie mowcie slawnego zdania "Raklama bedzie po starcie" :D

Podaj tabele z bonusami 1-5.

I jak macie raty 20% wieksze od pl'a to po co grac tutaj jak mozna na pl? ;D

Opublikowano

U koga macie juz reklame?? Tylko mi nie mowcie slawnego zdania "Raklama bedzie po starcie" :D

Podaj tabele z bonusami 1-5.

I jak macie raty 20% wieksze od pl'a to po co grac tutaj jak mozna na pl? ;D

Wbij na ts3  dragonspeak.pl  I masz wypisanych youtuberów :)

Raty 20% większe to jednak lepszy exp jest niż na PL :)

60606853159994345528.png

Pasjonat
Opublikowano

Jest reklama ... Youtuberzy będą nagrywać :)

Tzn. że jeśli nagram film i wrzucę go na yt to już youtuber jestem, nieźle. :P

Poziom administratora - taki wysoki, a aatakujesz chłopaka, który Ci kulturalnie powiedział, że są ściemy, co jest po prostu prawdą.

Serwer padnie, kwestia czasu i więcej w tym wątku wypowiadał się nie będę, bo się to dzieciniadą okazało.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Tzn. że jeśli nagram film i wrzucę go na yt to już youtuber jestem, nieźle. :P

Poziom administratora - taki wysoki, a aatakujesz chłopaka, który Ci kulturalnie powiedział, że są ściemy, co jest po prostu prawdą.

Serwer padnie, kwestia czasu i więcej w tym wątku wypowiadał się nie będę, bo się to dzieciniadą okazało.

No wiesz od wrzucenia filmiku się zaczyna a potem nie wiadomo może coś więcej i wgl :) A Youtuberzy którzy mają 100sub dostają dopiero SM za nagrywanie 

60606853159994345528.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...