Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony/znienawidzony bóg? ;)

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo. :v

Chciałam Was zapytać, jakim bogiem, bądź jakimi bogami najczęściej gracie i najbardziej lubicie grać, a którymi wręcz przeciwnie? ;)

Opublikowano

Ulubiony Nemesis(choć teraz przegrywa z top pickami) i Arachne. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ulubiony Artemis ( Moja miłość) i znienawidzony to raczej bedzie hmm Hercules

Opublikowano

Kochana : Aphrodite moja główna postać ^^

Znienawidzona : Cała reszta.

Opublikowano

Anhur, ymir, tyr, agni i vulcan - moje ulubione postacie. Za to nienawidzę arachne - zuo. Bellony też nie lubię, ale ponoć dostała nerfa więc pewnie jest już ok. (dawno nie grałem :p) 

linki w górę

Opublikowano

Poseidon, Chang'e, a nienawidzę Bastet(te doskoki), Ymir(najdłuższy stun), Hercules(op) i ostatnio strasznie znienawidziłem Chronosa przez jego "cwaniactwo" gdy ma skille, a potem ucieka na sprincie.

Opublikowano

Ulubieni:

Kukulkan

Bastet

Neith

Loki

Anubis

Nie lubię grać:

Awilix

Anhur

CRAPrakan

Ozyrys

Jak ich dostaje na assaulcie to walę rerolla, oczywiście caprakana zostawiam, bo tank jakiś musi być.

A przeciwko komu nie lubię grać ?
Nafeedowanemu Herkulesowi i nafeedowanej Kali :D

Smite

Calvex

Opublikowano

U mnie czołówka ulubieńców to Afrodyta, Nu Wa, Isis, Neith, Loki, Xbal i Hel, bo bardzo mi się podoba, że jest jednocześnie dobrym magiem i świetnym supportem. :v

Nie przepadam ogólnie za tankami, ale Bacchus doprowadza mnie do szału. xD Tak samo Hades, a jak jeszcze idzie w combo z Posejdonem, to już w ogóle. :v

Opublikowano

Ulubiona: Neith X master , Scylla X master , Athena X master, Serqet IX master i Chacc VIII master 

Znienawidzenia: Arachna po tym reworku nie umiem nią grać pomimo że wiem iż jest teraz OP. Guan przed reworkiem i remodelem tez był lepszy( ta czyli 3 lata temu grałem nim bardzo często)

Opublikowano

Ukochany bóg to powiedzmy, hmmm.... Loki.

A ten najgorszy według mnie, to np. Isis. 

Opublikowano

Najlepszy Ymir pod damage ;3

Nienawidzę Isis, ale gardzę też Merkurym

Opublikowano

Ulubiony to Scylla, Serqet i Arachne. A Anubisa, Ymira, Lokiego, Neith, Osirisa, Bacchusa, Chaaca, Chronosa, Hadesa, Sobka, Thanatosa i Xbalanque najchętniej bym wyp****olił z gry.

Opublikowano

mam 15lv więc dużo nie mam do gadania bo nie grałem każdym bogiem ale lubię poseidona , chupida i baakusia a nie lubię grać thorem , bakasurą 

Opublikowano

mam 15lv więc dużo nie mam do gadania bo nie grałem każdym bogiem ale lubię poseidona , chupida i baakusia a nie lubię grać thorem , bakasurą

Kto to bakuś? :D

Opublikowano

Ulubiona Hel oraz Nemesis ~ ale niestety ona może już usiąść z boku, bo albo wyszłam nią z wprawy, albo po prostu jej early game jest aktualnie zbyt słaby, no a to jest dla mnie jednak najważniejsze.
Znienawidzona będzie Awilix, za żadne skarby nie potrafię nią grać, a co dopiero przeciwko niej. Jeżeli gra nią przeciętny gracz to jeszcze to przeżyję, ale zaawansowany? Just let me get out xD

Opublikowano

Ulubiony: Hades, bo jak tutaj nie ubóstwiać mojego maina? :D

Znienawidzony: Apollo, denerwuje mnie jego pasywka - raz przyspiesza, raz spowalnia -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...