Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xavius Online / Prawdziwy Play4Win / 01.04.2015

MilfO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ma problemy, bo jakiś baran go atakuje. Gość będzie atakować serwer, do czasu aż administrator nie kupi od niego osłony.

Szukam ludzi do guild, piszcie na PM.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa i ma się dobrze, możemy już spokojnie grać.
Osoby którym gra nie działa, wystarczy sciagnąć nowe media pk
https://mega.co.nz/#!sAQEVLLZ!uTAtnr88pVXGirRm9DQiFc2mjjvAUF9nfNoVGLZIUdU

Zapraszamy!

ps. Play2Win ! Naprawdę najlepszy serwer na jakim grałem do tej pory.

deejay-logo.gif

Serwer: HERA: Fight_PL , SlumS , Nikorausu

Przepraszam, że nie piszę Polskich znaków.

Opublikowano

Potwierdzam . Server na prawde jest dobry i nie ma już dc widocznie gm wziął się do roboty :D Zapraszam do wspólnej gry. Jeśli szukacie gildi ,z tego co wiem to MysticGuards jest pełna ale jest też druga gilidia w której jestem TheDestiny zapraszam ma być unia z MysticGuards piszcie do mnie : TaBaSc0 lub Nicorette Pomogę na starcie :D Zapraszam jeszcze raz . ! Od razu mówie ,ze w mieście nie ma 1000 botów tureckich xD

Opublikowano

Strona już działa, zmieniali coś tam (hosta czy kij wie co) dlatego była off. Teraz all ładnie trybi bez dc i innego szitu tego typu. Na servie gra dużo polaków także nie trudno o pomoc. 

P.S. Jest 1 slot w Mystic Guards ;p 

Opublikowano

Lepiej tu nie grajcie, znowu padnie zanim wystartuje. Zapraszam na X

Opublikowano

I tu sie nie zgodze Venture do dupy.

Xavius juz jest stabilny a dzis byl update Firewalla dodatkowo wiec problemow nie widac przez caly dzien ;]

deejay-logo.gif

Opublikowano

@DonKichot

czy to ty jesters tym idiota z epvp , ktory te bzdury wypisuje?

specjalnie dla obalenia twojej idiotycznej teori załatwiłem, sobie turecki proxy i server nie działał.

Więc skończ swoje głupie wywody tak jak i tutaj i na epvp (jeżeli to nie ty to sry)

a dla newsow czytajcie fejsa servera, kazdy server mial na poczatku problemy, nawet elamidas.

wiec nie plakac polaczki.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

czesc, warto ściagać/zagrać po tygodniu od wyjscia?

paxon, jakas gildia jest?

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

jest gildia nawet 2 polskie

moja ma fortece

czy warto sciagac?

nie wiem narazie offline ponoc ma wstac dzisiaj za niedlugo.

ale kto to wie, czekamy ja dalem sobie czas do godz 20, pozniej olewam server, juz ponad 30h online.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

tak samo gram, a raczej grałem bo jak na razie serwer stoi i podobno koło 20 ma być otwarty, ale jeżeli już powróci na nogi to wydaje mi się, że warto spróbować pograć, całkiem przyjemny serwerek. Pozdro dla gildi MG : )))

Opublikowano

A skąd masz takie info ?

deejay-logo.gif

Opublikowano

server podzielili zostalo 120 graczy online. koniec odchodzimy za 4 minuty open innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...