Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xavius Online / Prawdziwy Play4Win / 01.04.2015

MilfO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9geAc.png

Welcome to Xavius Online!

Nemesis 90 Cap Europe & Chinese Private Server 
Play2Win / Job Based / Coin System / Alternative System's

Opening Date: 01 / 04 / 2015 & 18:00 (GMT +2)

Strona: www.xaviusonline.com

CirBh.png

N6Gqd.png
    Cap 90 Mastery Level CH 330 - EU 180 Skill Cap 90 Degree 9DG Race CH & EU Auto Equipman 1-77Lv. Drop Rate 2x Gold Rate 2x Moon Rate 2x Job Rate 10x Max Plus Max. +11 Fortress War Hotan Forgotten World Working Job Temple Working Salt Desert Working Kings Valley Working HolyWater Temple Working / Enter Limit 2 Wanted System ACTIVEarrow-10x10.png Special Trade Every 3hour Medusa Every 6hour Job Temple Uniques Working, 3 times per day Free Silk Job War 1kill/1gift silk Devil Spirit's ACTIVEarrow-10x10.png Vigor Potion's Activearrow-10x10.png Dmg Scroll's Deactive Academy Deactive Adv. Elixir's Deactive Coin System Activearrow-10x10.png Sos Drop Deactive Sun Drop Deactive Som Drop Active Roc Mountain Active for Roc
eFI5f.png

BeakYung The White Viper - 90Lv.

You will go from Jangan Cave Entrance

woKPg.png
nTdOb.png

Play2Win Items

m5PPc.png

Job Temple, Salt Desert, Kings Valley

Mvcvh.jpg

HolyWater Temple

QG4Pg.png

How you can get Seal of Sun items?

kKUdf.png

8WvBh.pngRoc Mt. ACTIVEarrow-10x10.png for only Roc!

But we do not leave Demon Shaitan!
Demon Shaitan New Spawn Points

New Trade Route's

Events
» Unique Events 
» Hide and Seek
» PvP Events 
» Lucky Critical Event
» Alchemy Events 
» Job war & Trade Events 
» Search & Destroy 

Automatic Title System

If you killed ( #Tiger Girl , #Uruchi , #Cerberus , #Captain Ivy , #Isyutaru , 
#Lord Yarkan , #Demon Shaitan , #BeakYung The White Viper, #Roc )
You will receive Title ( #Unique Slayer )
If another character killed same unique you killed he will receives the title and will be removed from you.

Alchemy Rate:

NZ2me.jpg

Other Information:

Guild Limit:32
Union Limit:3
Job Penalty: 1 Day
Guild Penalty 1 Day
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pretorianss [thief guild] rekrutuje od razu po starcie. Zapraszam osoby znajace jezyk angielski bo gildia international :D

pm me Milf 

Opublikowano

Widzę że ten serwer to więcej off niż online..

@i szczerze powiedziawszy to mnie zaczyna irytować wie ktoś czy GM dawał jakieś info odnośnie tych checków dzisiaj

Opublikowano

to czytajcie epvp

chceki sa daltego ze ktos expolituje server a admin ma dzisiaj dopiero zabezpieczenie kupic.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ogólnie server w miare. Off bo oczywiście admin nie wykupił zabezpieczeń i mają ataki. Ceny silków są w cholere wysokie. A co do free silków ... tak devil 5% nie wiem czy po odrodzeniu zmienia się w normalnego devila czy nie, nie miałem okazji przetestować. Mimo wszystko narazie jestem pozytywnie nastawiony do tego serva. Zobaczymy czy będzie stabilny po zakupie ochrony. Pozdro

@Edit

Wygląda na to, że turecki admin poleciał w ch.ja i nie wykupił żadnej ochrony przy czym okłamał graczy, że jednak zakupił taką :) Serwer obecnie ma co parę minut check i check. 

Opublikowano

Już ściągam klienta ,jednak co z tym serverem ? Bo chętnie bym pograł jeśli jest jakaś gildia piszcie na mój nick : 

TaBaSc0

Może być z anglikami ,w miare znam angielski :D

Opublikowano

Ku*wa czemu cały czas mam dc ,potrafię dostać 5 dc w ciągu 30 minut...Niech ktoś napisze czy to moja wina ,czy GM leci w chu*a bo to jest iryytujące.

/@SUrban

Używaj opcji edytuj, nie pisz posta pod postem jeżeli nie minęły 24h.

Opublikowano

Ja Pier... Co za Gówniane serwery teraz robia zaden w morde ze jego mac nie stal dluzej niz 2 miechy. A jak stal albo stoi dalej to korupcja z strony turków sie wwala na servery :( A server chyba padl bo pobrałem full clienta i nawet update sie nie chce zroobic. SYFFFF SYF I JESZCZE RAZ SYF. 

Weźcie Ktoś zróbcie dobrego uczciwego serwa bez korupcji botow i itemow +500

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...