Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheaty - pytania

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam parę pytań dot. cheatów:

1. Mam na koncie skiny o wartości 300zł, których nie chciałbym stracić więc zamierzam stworzyć nowe konto steam i kupić na nim CS:GO. Tylko teraz pytanie. Jak ew. dostane bana na haxy na tym 2 koncie, to czy pierwsze main konto zostanie nietknięte? (to samo IP, ten sam PC itp.)

2. Znacie jakiegoś dobrze działającego WH undetected?

916741414680034286162.png

Opublikowano

Hej, mam parę pytań dot. cheatów:

1. Mam na koncie skiny o wartości 300zł, których nie chciałbym stracić więc zamierzam stworzyć nowe konto steam i kupić na nim CS:GO. Tylko teraz pytanie. Jak ew. dostane bana na haxy na tym 2 koncie, to czy pierwsze main konto zostanie nietknięte? (to samo IP, ten sam PC itp.)

2. Znacie jakiegoś dobrze działającego WH undetected?

2. Co do wh mało wychodzi wersji publicznych bardziej ESP np. od T_T goda - phoenix.

Masz na forum w dziale "Niewykrywalne".

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie gadajcie, sa przypadki ze ludzie po IP dostawali te VAC'i. Ja dostalem na 2 konta a na 1 mialem Triggera...

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Radzę ci na tym forum nie patrzeć cheatów bo jest tu dużo opóznień jeżeli chcesz forum na ktorym reakcja na wykrywalość jest w przeciągu 2 godz napisz na pw

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Nie gadajcie, sa przypadki ze ludzie po IP dostawali te VAC'i. Ja dostalem na 2 konta a na 1 mialem Triggera...

Nie po IP ....

Dostawali na 2 konta bo na komputerze zostały pozostałości po Cheat'ach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...