Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

N.U.R.F. - Wasza opinia

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dzisiaj chciałam poruszyć temat nowego trybu, który pojawi się już jutro. Nie powiem, cieszyłam się i czekałam ROK na ten tryb, ponieważ URF mi się z*********e spodobał... Niestety, Riot (moim zdaniem) spartaczył całą robotę... Ze śmiesznego trybu, gdzie można było grać na luzie, zrobili coś strasznego.. Moim zdaniem, nie które mecze mogą być męką, aczkolwiek chętnie zobaczę 200% opóźnienia auto ataku.

Nie wiem.. Mam mieszane uczucia co do nowego URF'a, pokładam resztki nadziei, że mnie on nie zawiedzie. Chociaż jak czytam te podpunkty: 

• Umiejętności kosztują 100% pkt. many i energii.
  • Czas odnowienia umiejętności, przedmiotów i czarów przywoływacza zwiększony o 200%.
  • Prędkość ruchu zmniejszona o 225 jednostek.

to robi mi się po prostu słabo i mam nadzieję, że to kolejny żart, którego nikt się nie spodziewa. 

A co Wy sądzicie o nadchodzącym trybie? :)

LINK DO TEMATU RIOT.

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/gameplay/ujawniamy-przyszlosc-league-legends
Opublikowano

Oby to był tylko joke na prima aprilis.31 marca NURF, a 1 kwietnia stary URF.Cały rok czekałem na powrót URFA, a tu takie coś.. :/

Opublikowano

To raczej będzie na 1 dzień, Riot pewnie ciśnie z Nas bekę i kisną ze śmiechu tam w firmie. Ja nadal twierdzę, że będzie normalny URF :P Nie zepsuliby najbardziej popularnego trybu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam trochę bekę kiedy widzę jak ludzie się spinają, "bo Rito to gówno bo nie ma URF'a". Ten tryb wejdzie jutro, tak jak wynika z postu, a pierwszego kwietnia włączą starego URF'a. Riot nie jest grupą idiotów, którzy nie patrzą na community, (*cough* EA *cough*) tylko widzą, że ludzie chcą URF'a z powrotem.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Mam trochę bekę kiedy widzę jak ludzie się spinają, "bo Rito to gówno bo nie ma URF'a". Ten tryb wejdzie jutro, tak jak wynika z postu, a pierwszego kwietnia włączą starego URF'a. Riot nie jest grupą idiotów, którzy nie patrzą na community, (*cough* EA *cough*) tylko widzą, że ludzie chcą URF'a z powrotem.

Mam nadzieję, że tak właśnie się stanie. >.>

Opublikowano

nie ma sie co produkowac, niech sobie czekaja na ten swoj 32 marca ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Boshe ...wy nie trybicie że to joke na prima?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

­Dajcie popcorn, mam tu taką beke jak rito w LA. xD

A tak na poważnie, będzie normalny URF, NURF będzie jednodniowy.

Te gry po 120 minut <3

­azYIWDl.png

Opublikowano

Da... Ja DOPSZE czytam? Sze to ma tak udupiać? Zwienkszajom? Co?!?! O ile DOPSZE czytam  to jest chu****

• Umiejętności kosztują 100% pkt. many i energii.
  • Czas odnowienia umiejętności, przedmiotów i czarów przywoływacza zwiększony o 200%.
  • Prędkość ruchu zmniejszona o 225 jednostek.
  • Opóźnienie między podstawowymi atakami zwiększone o 2
  • Trafienia krytyczne zadają obrażenia równe 50% podstawowych obrażeń od ataku.
  • Jednostki trafiają krytycznie 150% ataków.

EDIT::::::::::::::::::::::::::::::: WONTPIE sze ktoź bendzie f to grął

32marca  <3

JEDZE RADZ EDIT::::::::::::::::: Cza NA NICH wysłoć minjona antszeja bo "coś się tu ewidentnie spier*oliło"

Opublikowano

A tu taki troll będzie ze strony Riotu, wy myślicie, że oni trollują i dadzą nurf na 1 dzień, a tak naprawdę będzie na cały ten czas :P

Powiedzieć prawdę tak żeby wszyscy myśleli, że to troll to dopiero mistrzostwo ;)

Ale pożyjemy zobaczymy xD

Opublikowano

­Dajcie popcorn, mam tu taką beke jak rito w LA. xD

A tak na poważnie, będzie normalny URF, NURF będzie jednodniowy.

Te gry po 120 minut <3

x2

Opublikowano

przebiłem się... dużo tego syfu było ale nareszcie jestem po drugiej stronie :D

jak wam się NURF nie podoba... to po prostu w niego nie grajcie jak już będzie :)

poczekajcie sobie na inne eventy a nie już płacz jaki ten NURF słabym pomysłem jest...

dodam że dla niektórych osób przydałby się taki tryb :) mają więcej czasu na

przemyślenie tego co robią... i popełnienie mniej błędów... bo gra toczyć się by toczyła

tak jakby w "spowolnieniu" dużo łatwiej wszystkiego unikać ale i też trudniej bić :P

fajnie by było gdyby zamiast ZABRAĆ te 225 pkt. ruchu...

dodać je na stałe... razem z 600 może nawet 700 pkt. ruchu... :)

dla Ninja takich jak Zed / Yasuo / Yi - bombowy pomysł :D

Opublikowano

Dojście na linie zajmie tyle że zanim dotrę to zjem obiad, strawie go, wysram, pójdę do sklepu, wbije z 50 lvli w lc i zwale konia na lepszy humor.

Opublikowano

Jestem negatywnie nastawiona do tego trybu po jego opisie. Ale pewno chociaż raz zagram, żeby sprawdzić na "własnej skórze".

Opublikowano

Beeee, ten tryb to jedna wielka kupa, mam cichą nadzieje że to zwykły troll, przecież po tym spamie o urfa rito by nas tak nie wydy*ało i dało nurfa :v.

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...