Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Rangi CS:GO ( Nadawanie ręczne )

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wiem że było już dużo sugestii dotyczących rang w cs:go ale było to nie wykonalne.

Więc czemu by nie zrobić sobie rang ręcznie nadawanych

Każdy użytkownik będzie mógł sobie nadać range.

To już jest wykonalne więc czemu nie?

Dopowiem się że pewnie będzie dużo odpowiedzi typu nie bo każdy sobie da "Global Elite", to już ich sprawa jakie sobie rangi dadzą.

W Nostale można napisać nick byle jaki i masz takową rangę, więc tutaj też tak może być.

Jak ktoś sobie da rangę to zawsze może znaleźć sobie kogoś do gry ;).

Jeżeli piszecie że jesteście na TAK to piszcie czy lepiej samemu nadawać rangi.

Ta składnia zdań :P

#Edit

Nadawanie tylko ręczne, nie poprzez adminów / modów.

Pozdrawiam

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Uważam że rangi powinny być nadawane przez Moderatora/Administratorów i wyższy zarząd.

Dobrym potwierdzeniem na posiadaną rangę może być Screenshot bądź dodajemy takiego Moda/Admina do gry i on potwierdza naszą rangę :P

Pewnie wielu z was będzie uważało że to monotonny sposób :D

Na TAK !

Opublikowano

Za dużo roboty, każdy user musiałby zostać dodany do znajomych lub do "gry ze znajomymi", potem weryfikacja i tak za każdym razem kiedy ktoś awansuje/spadnie. Graczy CS:GO jest coraz więcej, więc byłoby coraz więcej do roboty.

Jestem na nie ze względu na stan aktualny działu. Lepiej uporządkować aktualne działy, niż dodawać sobie kolejnych obowiązków

4770714280454741315510.png
Opublikowano

A po co to komu? 

Można się tym pobawić, ale nie, żeby było nadawane przez kogoś tylko automatyczne, bo inaczej to będzie bezsensu.. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

A po co to komu? 

Można się tym pobawić, ale nie, żeby było nadawane przez kogoś tylko automatyczne, bo inaczej to będzie bezsensu.. 

Było dużo sugestii dotyczących rang cs'a, nie wyszło bo nie było takiej możliwości.

Można zrobić nadawanie samemu, pisałem że albo mod albo sam.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

To już lepiej dodać opcjonalne pole przy poście dla graczy CS:GO gdzie mogliby po prostu wpisać swoją rangę i szybko to zmienić.

Chodzi o coś takiego:

UM2ftOE.png

76561198093115115.pngAddFriend.png

Pasjonat
Opublikowano

Nadawane ręcznie - czemu nie, może pomóc w kontakcie z ludźmi do gry. Na tak.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Na Nie, jest to nie potrzebne + ciągle admin musiałby zmieniać gdyż ranga może nam wzrosnąć lub spaść.

Opublikowano

Na Nie, jest to nie potrzebne + ciągle admin musiałby zmieniać gdyż ranga może nam wzrosnąć lub spaść.

Ręczne, nie admin itd

@Ihamil

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jak jesteście neutralni to ani w te ani we w te. Czyli "nie jestem na tak, ani na nie." więc Wasz głos jest nieważny. To po co głosujecie?

Każdy mógłby dać sobie rangę jaką chce. To już jest wystarczający powód, dla którego jestem na nie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Gdyby rangi były nadawane automatycznie, to czemu nie ;-)

Nie ma takiej opcji, jedną słuszną opcją jest wybór swojej rangi w panelu, tak jak w Smite, czy NosTale.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Skoro każdy może ustawić sobie byle jaką plakietkę, to jaki to ma sens? Neutral. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...