Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa monitory do GTX 760

MzQ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A pisze że jest ?   Nie wiem poczytaj sobie albo kup a nie pytaj sie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Kable z reguły nikt nie daje ale czasem są wystarczy sprawdzić, jak nie ma to sobie sprawdź albo spytaj u tego sprzedawcy może ma, szkoda płacić dwa razy za przesyłkę 

Opublikowano

Podłącz do monitora i potem dowolne urządzenie co ma HDMI, tuner, jakiś odtwarzacz dvd itp  

Nie zapomnij o podłączeniu zasilania pod USB 

Opublikowano

Zasilanie pod USB było wpięte (port. usb działa do ładuje w nim na codzień telefon),

podłączałem monitor do 3 rzeczy gł. komputera, laptopa i telewizora (z hdmi ofc.) 

na telewizorze pisało - " brak sygnału bla bla bla..." na reszcie widniały podobne komunikaty.

Kabel HDMI w 100% sprawny bo podłączyłem nim wcześniej laptopa do TV , moim zdaniem ( choć moja wiedza na ten temat jest bliska zeru)

winowajcą jest raczej monitor który jest z 2008r. (LG flatron 1941s) , ew . sprzedano mi wadliwy konwenter. 

Opublikowano

To podłącz najpierw kompa pod TV przez HDMI i sprawdź czy działa

Opublikowano

To podłącz najpierw kompa pod TV przez HDMI i sprawdź czy działa

Trochę roboty bd. z przenoszeniem ale nic, późnym wieczorem / jutro się tym zajmę i dam znać :] 

Opublikowano

Dobra zrobiłem podłączyłem przez HDMI telewizor z kompem (stacjonarnym) bez żadnych przejściówek poprostu normalnie ,wszystko smigało 10/10,

teraz pytanie czemu monitor podłączony przed ten cały adapter nie działa może zamiast VGA2HDMI powinno być HDMI2VGA ? 

Opublikowano

A co kupiłeś ? Chyba pisze na nim jaki masz.

Potrzebowałeś  HDMI2VGA     czyli  grafika HDMI do monitora VGA 

3.jpg

Opublikowano

Zamówiłem ten powyżej , ale wydaję mi sie że ziomek wysłał mi vga2hdmi , jak mam teraz odzyskać koszty ?

Opublikowano

Skoro masz vga2hdmi to wysłał ci droższy konwerter analogowo-cyfrowy. 

Możesz go najwyżej sprzedać by odzyskać kasę i trochę zarobić za 80-90 zł na aukcji albo tu na forum w odpowiednim dziale  z opcją kup teraz i jak ktoś kupi kupić właściwy hdmi2vga :) 

Jak masz laptop z wyjściem VGA sprawdź tylko czy działa podłączając HDMI pod ten twój TV, zrób fotke działającego przy TV by sie nei pytali co chwile o działanie 

Zapytaj gościa jak on rozwiąże sprawę bo to z jego winy pomyłka jest i powinien pokryć koszty obydwu przesyłek. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...