Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]LoungeDestroyer - czyli łatwiejsze betowanie!

NasteeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem czy na tym forum był już temat związany z LoungeDestroyer'em, ale jeżeli nie to myślę, że się przyda !

Co to jest LoungeDestroyer ?

Jest to dodatek/rozszerzenie do przeglądarki Google Chrome, który ulepsza nam stronę CSGOLounge.com. Dodatek dodaje m. in. możliwość auto betowania, czyli nie musimy klikać i denerwować się, ponieważ boty są offline itd. Ponadto dodaje nam możliwość otrzymywania powiadomień o wymianach/dodanych meczach. A jeżeli ktoś lubi jak coś wygląda dobrze, to LoungeDestroyer dodaje również ciekawe szablony, przejrzystość strony oraz opisy wymian na stronie głównej.

Przykładowy screen:

Vijnppa.jpg

Jak zainstalować dodatek?

Wystarczy wejść na oficjalną stronę aplikacji Google Chrome i zainstalować nasze rozszerzenie!

Link do wtyczki:

https://chrome.google.com/webstore/detail/loungedestroyer/ghahcnmfjfckcedfajbhekgknjdplfcl?utm_source=chrome-ntp-icon

Moja ocena

Na stronie znajdziecie wszystkie informacje na temat tej wtyczki, więc nie ma sensu żebym dalej ją opisywał. Napiszę tylko, że mi się ona strasznie podoba, wcześniej musiałem siedzieć czasami nawet kilkanaście minut, żeby obstawić jakiś mecz, a teraz wystarczy, że kliknę jeden przycisk i mogę iść robić coś innego ;-)

Można trochę "-" zdjąć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...