Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] "Anty-BS".

Invence.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś tak upośledzony że nawet nie usunąłeś stopek z powiniętych pythonów nixa. 

Ps. Tak te podje*ane systemy są w rootach edeniuma.

Uwaga, gorące info, edenium korzystał z clienta astorii/cavisa, tak, serwerów moich i nixo, ba dum tss.

Co do upośledzenia, to zastanowiłbym się kto je posiada, ale ułatwię Ci.

WYPISZ TE 90% SYSTEMÓW Z EPVP/DEVA UŻYTYCH NA EDENIUM.

vlRm1nY.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a gdzie ja napisałem że zabezpieczenie client-side jest lepsze od server-side ? 

Pierdolnij się w cymbał co Ty piszesz :D w cliencie możesz sobie porobić co chcesz więc nie wiem kto w ogóle rozpatruje "zabezpieczenia" po stronie client-side albo kto to nazywa zabezpieczeniami xDDDDD 

Chodziło mi deklu, że jeśli to zrobił po stronie game (a sądzę, że zrobił to cepowato) to może to mu zaszkodzić jeśli ktoś odpali sobie 4 pliki na dedyku z winem... 

... a "co client na to" to odpal sobie kolego clienta i niech napierdala Ci o blokadzie 2linijki na 1sec/0,5sec plus niech w m1 będzie 300 osób + inne wpisy. Ciekawe jak dobry masz komputer bo z doświadczenia wiem, że część ma z drewna.

Ale to dalej nie ma sensu.

"po stronie game (a sądzę, że zrobił to cepowato) to może to mu zaszkodzić jeśli ktoś odpali sobie 4 pliki na dedyku z winem..." - mam rozumieć, że ma to zaszkodzić dla servera tak? Przecież server odbiera i wysyła tyle pakietów, że to nie zrobi różnicy. O procesor też bym się nie martwił, chyba, że ktoś ma maszynę 10 letnią to może by było nad czym się głowić.

"... a "co client na to" to odpal sobie kolego clienta i niech napierdala Ci o blokadzie 2linijki na 1sec/0,5sec plus niech w m1 będzie 300 osób + inne wpisy. Ciekawe jak dobry masz komputer bo z doświadczenia wiem, że część ma z drewna." - czyli, że jak osoba która używa BSa (którego autor stara się zablokować) zacznie go używać, może mieć problemy jeżeli ma słaby komputer? Chwila...

Wątpię, że mówiłeś o normalnym graczu, bo bez przesady, że komunikat który ma kilka bajtów będzie jakieś mocno obciążał cokolwiek. Zresztą trochę ciężko klikać zmianke i przepisywać kod co 0,5 sekundy.

W skrócie - server nie będzie miał problemów, klient też nie (nawet jeśli ktoś miałby tak słaby komputer jak mówisz to problemy miałby tylko jeżeli używał by BSa).

Następnym razem pisz bardziej przejrzyście, nie ubliżaj tylko dlatego, że nie masz racji.

Pozdrawiam.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Pierdolnij się w cymbał co Ty piszesz :D

deklu

K***a, typie, zamknij już mordę

złodzieju

Ty jesteś idiotą?

Jesteś tak upośledzony

Jakim trzeba być imbecylem

o.O Czy Wy widzicie, co piszecie? Ja rozumiem, że metin to taki emocjonujący temat, no ale bez przesady...

Proponuję Wam wszystkim się trochę uspokoić, bo na warnach się nie skończy.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

o.O Czy Wy widzicie, co piszecie? Ja rozumiem, że metin to taki emocjonujący temat, no ale bez przesady...

Ja rozumiem, że Tobie zależy na pikselach, że epenis rośnie bo mod na forum, ale naprawdę uważasz że ja się będę przejmować banem? Nie pierwszy nie ostatni, lol  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

Uwaga, gorące info, edenium korzystał z clienta astorii/cavisa, tak, serwerów moich i nixo, ba dum tss.

Co do upośledzenia, to zastanowiłbym się kto je posiada, ale ułatwię Ci.

WYPISZ TE 90% SYSTEMÓW Z EPVP/DEVA UŻYTYCH NA EDENIUM.

haha beka, ukradłeś te systemy i tyle. Nie dostałeś zgody na używanie ich.

Łatwiej by było wymieniać co nie jest podj*ane albo wzięte z deva xDD

To że napisałem że jest złodziejem - bo mam podstawy by tak twierdzić lub że jest upośledzony - mam podstawy by tak twierdzić. To Ty mi za to chcesz bana dać? Ogarnij się dziewczyno bo denerwujesz tylko tymi warnami za spam w działach, które mają wyłączone nabijanie postów. Jest to forum związane z tematyką metina więc proste że będziemy o tym pisać. WYJDŹ

1EPZ6G.gif

Opublikowano

haha beka, ukradłeś te systemy i tyle. Nie dostałeś zgody na używanie ich.

Łatwiej by było wymieniać co nie jest podj*ane albo wzięte z deva xDD

Łatwiej, a nadal tego nie zrobiłeś, dożywotnia beka z ciebie typie xD

551aad97c8bbb.png

Pozdrufka  <3

vlRm1nY.png

Opublikowano

Łatwiej, a nadal tego nie zrobiłeś, dożywotnia beka z ciebie typie xD

551aad97c8bbb.png

Pozdrufka  <3

Napisałem to do Ciebie po wstawieniu edeniuma, a że jesteś skończonym kretynem, to już nieaktualne.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Napisałem to do Ciebie po wstawieniu edeniuma, a że jesteś skończonym kretynem, to już nieaktualne.

Dobra, dostanę te 90% systemów czy nie?

vlRm1nY.png

Opublikowano

4c56057e030bbb4c25f568a4d91dbb510a674a92

meh.ro7691.jpg

Ja rozumiem że posiadanie moda to + 10 do zajebistości ale daj nam spokój bo my normalnie sobie dyskutujemy, epitetów używam by podkreślić emocje jak każdy dobry pisarz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co ja będę robił wieczorami jak oni przestaną po sobie jeździć :D ? 90% postów w tym dziale to przegadywanki, a one są lepsze niż te telenowele w TV  <3

Popcorn i wieczorny maraton z MPC Forum! xD

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...