Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] "Anty-BS".

Invence.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie rozwiązania byli już stosowane ;d Według mnie się nie przyjmie takie coś. Teraz nawet na hardach ludzie bsa używają ^^

ograniczy to bsy na serwerach Easy.

Gdzie ludzie będą kręcić wolniej eq.

Opublikowano

ograniczy to bsy na serwerach Easy.

Gdzie ludzie będą kręcić wolniej eq.

Człowieku, nie kompromituj sie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak dla mnie ten anty bs to niepotrzebny smiec na serwerze :)

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

om om to po stronie game robiłeś ? 

Wyobrażam sobie 200 osób którym odpali się ten limit... zmianki wchodzą co 1 sec.... optymalizacja jak zawsze na propsie :D Ciekawe co client na to :D 

"panie, ważne że działa pan"  xD  xD  xD

Opublikowano

Wyobrażam sobie 200 osób którym odpali się ten limit... zmianki wchodzą co 1 sec.... optymalizacja jak zawsze na propsie :D Ciekawe co client na to :D

Akurat o kod się pan nie bój.

Nothing.

Opublikowano

Ty wiesz co Ty mówisz? Jakim trzeba być imbecylem, żeby myśleć, że "zabezpieczenie" client-side jest lepsze od server-side...

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Blokowanie BS dla graczy to jest największy grzech jaki można popełnić, a jeżeli już tak bardzo to chcecie, PL znalazł na to rozwiązanie lata temu - 10 minut na zmianę bonusu.

Ty wiesz co Ty mówisz? Jakim trzeba być imbecylem, żeby myśleć, że "zabezpieczenie" client-side jest lepsze od server-side...

No jak to, najlepiej bazę player do klienta wrzucić, przynajmniej mysql zerowe obciążenie będzie miało.  :rolleyes:

Opublikowano

Chyba pomyliłeś skriny, nie widzę tutaj żadnego anty-bsa.

Chyba zapomniałeś okularów.

Anty-BS? = Serwer bez graczy ( niestety, takie czasy )

­

Opublikowano

Chyba zapomniałeś okularów.

Anty-BS? = Serwer bez graczy ( niestety, takie czasy )

­

Chyba jesteś głupi, chodziło mi o to że to nie jest żadne zabezpieczanie i obejście jest od 3 lat na epvp.

Opublikowano

takie 2 na 10

bez sensu ta blokada po 30 zmiankach 

lepiej już dać 1 zmianke co 1 min prawie tak jak na Pl 

97885401236937515934.png

Opublikowano

a gdzie ja napisałem że zabezpieczenie client-side jest lepsze od server-side ? 

Pierdolnij się w cymbał co Ty piszesz :D w cliencie możesz sobie porobić co chcesz więc nie wiem kto w ogóle rozpatruje "zabezpieczenia" po stronie client-side albo kto to nazywa zabezpieczeniami xDDDDD 

Chodziło mi deklu, że jeśli to zrobił po stronie game (a sądzę, że zrobił to cepowato) to może to mu zaszkodzić jeśli ktoś odpali sobie 4 pliki na dedyku z winem... 

... a "co client na to" to odpal sobie kolego clienta i niech napierdala Ci o blokadzie 2linijki na 1sec/0,5sec plus niech w m1 będzie 300 osób + inne wpisy. Ciekawe jak dobry masz komputer bo z doświadczenia wiem, że część ma z drewna.

Opublikowano

Pierdolnij się w cymbał co Ty piszesz :D w cliencie możesz sobie porobić co chcesz więc nie wiem kto w ogóle rozpatruje "zabezpieczenia" po stronie client-side albo kto to nazywa zabezpieczeniami xDDDDD 

Chodziło mi deklu, że jeśli to zrobił po stronie game (a sądzę, że zrobił to cepowato) to może to mu zaszkodzić jeśli ktoś odpali sobie 4 pliki na dedyku z winem... 

... a "co client na to" to odpal sobie kolego clienta i niech napierdala Ci o blokadzie 2linijki na 1sec/0,5sec plus niech w m1 będzie 300 osób + inne wpisy. Ciekawe jak dobry masz komputer bo z doświadczenia wiem, że część ma z drewna.

Po pierwsze czemu go obrażasz? Cepowaty kod to miał game edenium (teraz invorii s2) więc nie masz człowieku prawa głosu tutaj.

Chyba na tym polega zabezpieczenie, jeżeli ktoś spróbuje spamować bsem to go wywali skoro ma "komputer z drewna" Ty pewnie masz z NASA komputer, takich klientow 20 odpalisz i na kazdym odpalisz sobie bs`a w dt na 7 piętrze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Po pierwsze czemu go obrażasz? Cepowaty kod to miał game edenium (teraz invorii s2) więc nie masz człowieku prawa głosu tutaj.

Chyba na tym polega zabezpieczenie, jeżeli ktoś spróbuje spamować bsem to go wywali skoro ma "komputer z drewna" Ty pewnie masz z NASA komputer, takich klientow 20 odpalisz i na kazdym odpalisz sobie bs`a w dt na 7 piętrze.

K***a, typie, zamknij już mordę, bo ten cepowaty kod nie wyjebał się ani razu od startu, gdy Ty nie potrafiłeś odpalić serwera. Już Ci mówiłem, krytykować innych możesz jeśli przewyższasz ich umiejętnościami i potrafisz to udowodnić a Ty jesteś gównem, dociera?

I tak, hool ma kompa z nasa, mimo że jabłko  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

K***a, typie, zamknij już mordę, bo ten cepowaty kod nie wyjebał się ani razu od startu, gdy Ty nie potrafiłeś odpalić serwera. Już Ci mówiłem, krytykować innych możesz jeśli przewyższasz ich umiejętnościami i potrafisz to udowodnić a Ty jesteś gównem, dociera?

I tak, hool ma kompa z nasa, mimo że jabłko  xD

Ja przynajmniej nie kradne. Co z tego że serwer nie padał skoro nic tam nie było. Source z wstawkami epvp/deva. Także złodzieju mi nie mów co mam robić. Wcale nie musze nikogo przewyższać umiejętnościami żeby skrytykować jego debilne wypowiedzi.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ja przynajmniej nie kradne. Co z tego że serwer nie padał skoro nic tam nie było. Source z wstawkami epvp/deva. Także złodzieju mi nie mów co mam robić. Wcale nie musze nikogo przewyższać umiejętnościami żeby skrytykować jego debilne wypowiedzi.

Złodzieju? Co ukradłem?  xD

I typie, już Ci pisałem w innym temacie, dawaj przykłady tych rzeczy z epvp/deva, jak to napisałeś, te 90%.

A co do Twoich wypowiedzi... Brak słów  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

Ty jesteś idiotą? Co ma praca czyjegoś clienta do pracy mojego clienta?

Zmień dilera.

Opublikowano

­

Chyba jesteś głupi, chodziło mi o to że to nie jest żadne zabezpieczanie i obejście jest od 3 lat na epvp.

Ty wszystko widziałeś na epvp a k***a twoje posty kończa się na głupim gadaniu. Pomysl na stworzenie anty-bsa spoko, ale rozwiązanie skurwione. Poza tym antybs w tych czasach to strzał w stope, chyba ze na serwerach hard

Opublikowano

Złodzieju? Co ukradłem?  xD

I typie, już Ci pisałem w innym temacie, dawaj przykłady tych rzeczy z epvp/deva, jak to napisałeś, te 90%.

A co do Twoich wypowiedzi... Brak słów  xD

Jesteś tak upośledzony że nawet nie usunąłeś stopek z powiniętych pythonów nixa. 

Ps. Tak te podje*ane systemy są w rootach edeniuma.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ty jesteś idiotą? Co ma praca czyjegoś clienta do pracy mojego clienta?

Zmień dilera.

przeczytaj jeszcze 8x co napisałem lepiej... i 5 sekund pomyśl nim cos odpiszesz. 

Opublikowano

przeczytaj jeszcze 8x co napisałem lepiej... i 5 sekund pomyśl nim cos odpiszesz. 

Wiem co chciałeś napisać ale przez twoje "lagi" ci nie wyszło.

Mój game przy 600 graczach nie miał większego obciążenia niż 2% więc na pewno przy 300 , nawet przy tej "blokadzie" nie będzie mieć problemów. Co innego gdybyśmy mówili o db.

e : Zresztą co to za różnica czy game wyślę nam chat że bonusy zostały zmienione czy wyślę nam czat o wpisaniu liczby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...