Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ćwierćfinał] 10 vs 12

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria: Grafika
Podkategoria (wylosowana)Sygnatura
Tematyka: c4d bez wkomponowywania postaci.
Wymiary: Dowolny układ, pionowy lub poziomy. Max 300x500px (pionowo, poziomo)
Inne: Dozwolony napis.
Czas oddania prac: 02.04.2015
Czas głosowania:  3 dni od wstawienia prac 
Przeciwnicy: Nr 10 i nr 12

Opublikowano

Zdecydowanie 12 - widać, że autor rozplanował, jak ma być ułożone c4d. Fajne światło, ogólnie praca przyciąga oko. 10 to taka przesadna zabawa c4d i fractalami, gdzie wszystkiego jest za dużo nawalone. Głos na 12. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

12 wydaje mi się prostszą i ładniejszą pracą, więc głos na nią.

Opublikowano

Praca numer 12, tam mogę sobie wyobrazić co to właściwie przedstawia (mi to wygląda na las :P), w przeciwieństwie do jego konkurenta, wszystko jest takie pomieszane.

Opublikowano

Zdecydowanie 12 - widać, że autor rozplanował, jak ma być ułożone c4d. Fajne światło, ogólnie praca przyciąga oko. 10 to taka przesadna zabawa c4d i fractalami, gdzie wszystkiego jest za dużo nawalone. Głos na 12. ;)

Mam podobne zdanie, również głosuję na 12 z tego samego powodu.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dokładnie. Również oddaję swój głos na 12. Dodam jeszcze, że bardzo ładny dobór kolorów (niebieski + żółty/złotawy), w 10 jest zbyt jednolicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...