Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycieczka = Nudy W Autobusie

ernest011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

albo zrób żółwia z plecaka

wywalasz wszystko z niego i wykręcasz go na drugą stronę.... i wkładasz spowrotem i zapninasz

ciężko będzie mu go odpiąć ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie kładź sobie laptopa na kolana bo plemniki się nie będą wytwarzać więc to zły pomysł :D.

Słuchaweczki do telefonu i słuchaj se muzy podziwiaj widoki xD

Opublikowano

UP@

Jak może podziwiać widoki po ciemku

A co do tematu weź se fona i słuchaj muzy

Opublikowano

Starczy dla wszystkich?

Hehe do pudełka i dla każdego po trochu. :lol:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Krzyknij : O Kurwa blondynka!

To napewno wszyscy się odwrócą :D Na autostradzie najlepiej :P

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

Krzyknij : O Kurwa blondynka!

To napewno wszyscy się odwrócą :D Na autostradzie najlepiej :P

Od razu się obudzą i będą szukali.

76561198001815076.png
Opublikowano

Gdy wszyscy śpią to podejdź do jednej osoby, lekko przebudź, np. szturchnij, tak żeby nie obudziła się tylko była taka bardziej pod nieprzytomność (niby śpi, ale nie śpi, nie potrafię wyjaśnić, najlepiej próbuj z kilkoma aż się uda). I zapytaj się tej osoby: "Gdzie są klucze od czołgu?". Można mieć z tego ładną bekę. Rózne są odpowiedzi, jak mi tak kumple w namiocie zrobili, to rano mi mówili, że odpowiedziałem, że w płaszczu. Mogą być odpowiedzi, że w okopie lub inne, oryginalne tej osoby. Tylko musisz się wsłuchać, bo to będzie taki bardziej mamrot, niż normalna odpowiedź :)

Opublikowano

Piwo/Wódka+Koledzy+Dziewczyny=Zabawa.. ;-)

Tak pozatym jak wszyscy spią to tez idz spac, a jak nie możesz zasnąc to wez sobie PSP albo Laptopa. :P

Opublikowano

Podświetla i to dość mocno :P

hm7gidhs2hjo.png

Opublikowano

Cze

Niedługo jadę na wycieczkę i mam pytanie.

Zawsze jak gdzieś jedziemy klasą to są buły w autobusie , ale jak wracamy nocą to każdy prawie chrapie i ja się wtedy nudzę.

Czy jest coś ciekawego do roboty kiedy większość śpi ??

Proszę o podsuwanie pomysłów.

Może jakieś gierki na telefon , jakieś aplikacje ??

polecam tak jak Ja mp3 w moim przypadku creative zen i lecisz albo ps portable i grac w cos na YT byly filmiki ze mozna w metka grac moglbys sprobowac..

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Heheh od Czołgu:] Najlepsze jest to ze czołg nie ma kluczy:] Przynajmniej te stare:P

Life is shit..

xpuser.gif

Opublikowano

ehh

ja chyba się spotkałem gdzie było wifi

bo jak pamietam to laptop znalazł mi taką sięc lan...

ale i tak mam swojego neta bezprzewodowego..

ale psp to chyba najlepszy wybór

choć my ostatnio wzięliśmy mojego lapka i katowaliśmy całą drogę w fifę 10 :)

zajebiście było :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

weź nożyczki i poodcinaj rekawy i nogawki tym co śpią to zawsze wypala ;] ja raz z kumplami poszłem do lumpeksu kupiłem ciuchy za 10zł i porozrzucaliśmy po mordach innych ;x z plecakiem tez dobre (kebab) piosenek to nie wiem Bezimienni? najlepszy śląski zespół :] oczywiście z bytomia ;] może zwal se konia i sie spuść komuś na plecy na ryj i ucieknij szybko na miejsce albo kup kilo cukru i odlej 1l wody z 1,5litrowej butelki wsyp tam ten cukier pomieszaj i powlewaj miksture do plecaka mozna też zabawić sie z olejem ;]] albo z domu klamerki wsiąść lub majtki siostry, mamy podpierdolić i dać komuś na morde (opcja dla zaawansowanych) skarpetki tez mozna lub biały ser wetrzeć komuś w spodnie a koleżanka jak np spi to nożyczkami włosy przystrzyc :D część z tych sposobów wypróbowałem lecz nie wszystkie bo ta "gruba k..." nie chce znami nigdzie jezdzić... :( wszystkie sam wymyślałem z doświadczenia ale teraz mi jeszcze 1 wpadł do głowy np u nas jest park (bytom szombierki) co tam pełno kondonów zużytych jest może u cb gdzieś takie miejsce bierzesz chowasz do woreczka z 15 zawiazujesz ale oczywiscie patykiem albo 2 reklamówką bierzesz i potem w autobusie do kurtek, bluz wrzucasz na spodnie takie obspermione ;d to akurat zrobiłem na prawde beki takiej chyba nie było

Opublikowano

ehh

ja chyba się spotkałem gdzie było wifi

bo jak pamietam to laptop znalazł mi taką sięc lan...

ale i tak mam swojego neta bezprzewodowego..

ale psp to chyba najlepszy wybór

choć my ostatnio wzięliśmy mojego lapka i katowaliśmy całą drogę w fifę 10 :)

zajebiście było :)

Szansa ze trafisz do autokaru z wifi jest tak duża jak 1/10000. A jak znajdziesz sieć to się po 1 min okaże ze jesteś juz poza zasięgiem bo autobus sie przemieszcza.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...