Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3/4 skryptow nie działa !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty debilu, "boże" = "powiedzonko" ?  Gorliwy jesteś w c**j, widać... Po pierwsze naucz się pisać idioto z podstawówki, nie fikaj do mnie gnojku (czuj się bezpiecznie w małym pokoiku w świecie internetu)

Po drugie jest kilka przesłanek, które odpowiadają za tym, że masz te jebane multikonta. Powiązane ze sobą posty (co można sprawdzić na Twoim profilu) oraz avatarki z jakąś gówniarą. Jesteś dzieciak i pokemon. Radzę odpocząć i wyjść na dwór ćpunie komputerowy. A jak masz kierować w moja stronę przekleństwa to zapraszam na PW, umówimy się na spotkanie cwaniaczku.

uwazaj na slowa ktore do mnie kierujesz bo nic nie przejdzie bez echa poki tu jestem, twoje postrzeganie swiata jest tak samo plytkie jak muzyka ktora sie otaczasz, jeszcze raz napisz o mnie obrazliwe slowo, a nawet Ryszard Waldemar Andrzejewski nie stanie w Twojej obronie. Sprawy zalatwiam na otwartym forum bo nie mam nic do ukrycia, nie akceptuje Twoich przeprosin na PW - jezeli sie zapomniales i chcesz wyrazic skruche zrob to tutaj albo wiecej sie nie pokazuj i zamilcz, a moze wtedy okaze Ci litosc.

^_^

Opublikowano

Dobra mam pomysl. SKonczcie to i takie na PW zalatwiajcie. Typek zapytal sie o skrypty a nie [spiny,Kwestie Religijne itp,]

Przecież widać, że ten typ to troll xD

Patrz na nick, profil i hobby

Kocham Renissance.

Opublikowano

Może ktoś pokazać jak skomplikować te skrypty?

ls://project/xKurisu/KurisuSolutions/Oracle (Activator)/
ls://project/imsosharp/LeagueSharp/AutoSharpporting/
ls://project/trees-software/leaguesharp/AutoKill/

Albo może ktoś wysłać już działajace?

Opublikowano

Może ktoś pokazać jak skomplikować te skrypty?

ls://project/xKurisu/KurisuSolutions/Oracle (Activator)/
ls://project/imsosharp/LeagueSharp/AutoSharpporting/
ls://project/trees-software/leaguesharp/AutoKill/

Albo może ktoś wysłać już działajace?

Sprawdź czy przy danym skrypcie piszę wersja(1.0.0.0 itd). Jeśli piszę CompilingError to musisz czekać.

­

giphy.gif

Opublikowano

Koniecznie musimy się spotkać. Czekam na PW od Ciebie ale mi nie odpisujesz. 

P.S. Teraz na bank mi nie wmówisz, że nie masz multikont. Ty żyjesz tym forum, co za ćpun....

Typie Radi i BrainOnly ( HeheheM ) to dwie rozne mordki, a tego Takasuki nawet nie znam, skoro nie potrafisz sie bawic w podpierdalanie avatara komus to zamilcz :c

A moze ja tez jestem multikontem?

@top

Skrypty juz dzialaja, przed chwila jakas pizda mnie zniszczyla na SoloQ allkeywin Jinx + inne utility, gl na summoners rift i nie dobieraj sie ze mna w yoloq.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

mnie wlasnie tacy jak ty, wszystko zawsze za darmo by chcieli :) powiedz mi jaki problem zebrac 100zl w miesiacu ? dorobic np na ulotkach krolewicz nie moze? nie musze nikomu dziekowac, zarabiam uczciwie ;)

jestes zjeb.... xD ja mowie o innych ;D ja moge dac nawet i 200 ;v brawo za prace jestem dumny mama tez wiecej takich.
Opublikowano

I gdzie wasze paid cebulaczki ^_^?

naszczecie nie ma :D ja jestem typowa cebula wiec sie ciesze

Typie Radi i BrainOnly ( HeheheM ) to dwie rozne mordki, a tego Takasuki nawet nie znam, skoro nie potrafisz sie bawic w podpierdalanie avatara komus to zamilcz :c

A moze ja tez jestem multikontem?

@top

Skrypty juz dzialaja, przed chwila jakas pizda mnie zniszczyla na SoloQ allkeywin Jinx + inne utility, gl na summoners rift i nie dobieraj sie ze mna w yoloq.

ja compiluje kazde i zaden niedziala oprocz trackera evade killablity itp

od zawsze mowilem, ze nie stac joduski na to, zeby L# byl paid, gdy tylko to zrobia cala baza uzytkownikow przeniesie sie do bola

Będzie coś typu BOL Wersja vip i free

@topic niedawno był update

Opublikowano

Po pierwsze, może byś Boże napisał z dużego B. Nie wiem kto jest Twoim Bogiem ale widzę, że LOL i MPC. Po drugie, może mi się wydaje, ale czy ty jesteś takim wypierdolem już, że piszesz z kilku kont po kolei i sam sobie odpowiadasz lub podpinasz temat? WTF??? Czemu na tym forum są już prawie tylko ludzie <13....

Może on nie ma szacunku do twojego "Boga" ? ,pomyślałeś o tym?

@top

Dopiero po up ,a ty już płaczesz... poczekaj developerzy od skryptów muszą je up,.,,,,

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...