Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie dotyczące skryptów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Znalazłam sposób na rozwiązanie problemu ze skryptami.

W cmd należy wpisać %appdata% i usunąć folder "LSB5FC9FFF" (zalecam przeniesienie do kosza lub innego folderu by ich nie utracić w razie problemów). Następnie należy uruchomić #L i zaktualizować ręcznie skrypty. Powinno wszystko działać :)

Opublikowano

A co zrobić jak nie mam takiego folderu? :/ Usunąłem wszystkie pliki z %appdata% dotyczący l# i dalej nic

Opublikowano

Ja na waszym  miejscu nie robił bym nic głupiego jak podaje ten typek  czekac na aktualizacje skryptow i tyle zrobicie to co on gada jod naprawi bład   mozliwe ze ne bedzie wam dzialalo wcale bo slucahcie kogso kto szuka jakis obejsc ja zczekam sobie naaktualizacje skryptwo i nie bd sie martwil potem ze cos mi niedziala wy porobidzie to tak jak ten typek kazde a potem beda nowe spamy i tematy czemu mi L# nie dziala itp Załosne

Opublikowano

Ja na waszym  miejscu nie robił bym nic głupiego jak podaje ten typek  czekac na aktualizacje skryptow i tyle zrobicie to co on gada jod naprawi bład   mozliwe ze ne bedzie wam dzialalo wcale bo slucahcie kogso kto szuka jakis obejsc ja zczekam sobie naaktualizacje skryptwo i nie bd sie martwil potem ze cos mi niedziala wy porobidzie to tak jak ten typek kazde a potem beda nowe spamy i tematy czemu mi L# nie dziala itp Załosne

Ale rozumiesz, że oni nie mają żadnych skryptów grywalnych?

­

giphy.gif

Opublikowano

Noi co ja nawet nie odpalam L# wiem ze nie sa zaktualizowane skryptu i ze jod cos z tym erobi itp po co mam wchodzi i robic h*j wie co mi tez dziala tylk oevade tracker i tam kilka nascie innych ale nie tych ktore bym chcial jak do syndra

Opublikowano

Noi co ja nawet nie odpalam L# wiem ze nie sa zaktualizowane skryptu i ze jod cos z tym erobi itp po co mam wchodzi i robic h*j wie co mi tez dziala tylk oevade tracker i tam kilka nascie innych ale nie tych ktore bym chcial jak do syndra

My działają prawie wszystkie bez żadnych "obejść".

­

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...