Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział PES (Pro Evolution Soccer)

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Ten kto gra w FIFE wie, co teraz dzieje się z tą grą. Aktualizacje zaczęły "rozwalać" grę od środka, a na tym fakcie skorzystała firma KONAMI, która ze swoim PES zaczęła stawać się coraz bardziej popularna.

Każdy YT'ber (zdecydowana większość, Ci z największymi liczbami subów), który nagrywał grę FIFA zaczął przedstawiać również grę PES, która co ciekawe, wcale nie okazała się taka okropna. Wręcz przeciwnie, zaciekawiła graczy fify i chętnych do grania z dnia na dzień jest coraz więcej.

Moją sugestią jest dodanie (gdzieś w okolicach działu FIFA) działu PES. Wiem, że osoby, które w ogóle nie interesuje się grami sportowymi będą na nie i mają to w d***e, ale gracze PES i FIFA na pewno chcieliby tego działu, bo ta gra może wkrótce stać się dużo bardziej popularną.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Tak.

Można wrzucić pod działem FIFA jako testowy.

Kiedyś dział PES-a był jednym z for znajdujących w FIFA, ale z związku z małym zainteresowaniem został usunięty. Może teraz okaże się inaczej.

636451494245979649038.gif

Pasjonat
Opublikowano

Również jestem na TAK, szczególnie przez ostatnie wyczyny EA, typu price range.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Tak.

Kiedyś dział PES-a był jednym z for znajdujących w FIFA, ale z związku z małym zainteresowaniem został usunięty. Może teraz okaże się inaczej.

PES a Fifa to dwie różne gry, dlatego wolałbym, aby PES miał własny dział. ;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Akurat jako dział testowy może mieć swoją lokację w FIFA, jak by się przyjął to własny.

Opublikowano

Był, nie było ruchu i sam swojego czasu prosiłem o usunięcie.

Można reaktywować, choć nie wiem czy jest po co. :P

Jest jest, ciężko nie zauważyć zrywu w kierunku tej gry. :D

Opublikowano

Pod FIFA w kategorii Single Player jak dział testowy.

O to mi chodziło.

Opublikowano

Gra mimo wad jest naprawdę dobra. I rzeczywiscie. Staje się coraz bardziej popularna. Jestem na tak, choć raczej nie będzie wielkiego ruchu w tym dziale.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Tak.

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Można spróbować, nie jako subforum pod fifą, tylko osobne forum (blisko fify na liście).

Opublikowano

Zdecydowanie na tak, moim zdaniem i z tego co zauważyłem to starsze roczniki grali w PES'a, a cała ta FIFA moim zdaniem przereklamowana, ja tam zawsze wolałem PESa i jestem za tym aby miał osobny dział bo ten kto grał w PESa nie powie mi że tak samo sie gra jak w fife ;) To tak jakbyś z pada PS2 przestawił się na Xboxa. Nadal masa osób woli grać w PESa niż w fife, zresztą nie dziwi mnie to - jestem na tak.

Opublikowano

To co EA zrobiła z trybem FUT w FIFA 15, to jakiś żart.

Po aktualizacji i wprowadzeniu limitów cenowych na karty liczba aukcji spadła z 1,2kk do 400k.

Większość osób podziękowała za grę, a część przeniosła się właśnie do PES-a. Dlatego warto dodać taki dział w formie testowego.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...