Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp do CS GO

hipperpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam jedno pytanie co musialbym wymienic w tym komputerze zeby poszedl mi cs go (gdy odpalam globala pisze mi że karta nie ma shader model 3.0)

Windows xp service pack 3

ram 3gb

Intel ® Xeon™ CPU 3.40 GHz

nVidia Quadro fx 3400/4000

Dodam jeszcze ze jesli musialbym kupic inna karte graficzna to mozecie napisac czy ta by dala rade: http://allegro.pl/geforce-gt520-ddr3-64b...42629.html //// oraz jezeli musialbym wymienic procesor to czy moglbym przelozyc go z laptopa. Dziekuje smiley.gif

Opublikowano

Ziomeczku. 

Twoja karta niedomaga :D i ta która podałeś też nie będzie domagać :D Pozbieraj trochę kasy i wydaj jej trochę na lepsze podzespoły :) I wtedy pograj. Lepiej już to wydać i mieć niż wydać mniej i nie mieć w cale lub mieć po 20fps :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Karta którą podałeś  z allegro zdecydowanie nie nadaje się do gier  ona także nie ma Shader Modelu, jedynie co ma to:

DirectX 11, OpenGL 4.1

Więc nawet jej wymiana Ci nie pomoże, zrób tak jak pisał kolega wyżej, nazbieraj trochę więcej kasy i zainwestuj w coś lepszego.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...