Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac

Adikad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, podczas grania w cs go, na moim pierwszym i normalnym (głownym) koncie nagle dostałem vaca, niby nie mam napisane  menu że mam vaca lecz niemogę grać na serwerach bo wyskakuje błąd i niemoge sie wymieniać. Kilka dni temu grałem na drugin koncie na czitach aby się pobawić lecz dostałem vaca. Te drugie konto było na drugi email lecz na te same nazwisko i nwm czemu dostałem też tutaj vaca. Na moim koncie mam itemy warte 50 euro więc proszę o pomoc.

Opublikowano

Dziś już był podobny temat zerknij na to:

http://www.mpcforum.pl/topic/1391167-problem-z-vac-prosze-o-pomoc/#entry11811668

Dostaniesz odpowiedz czemu poleciały vacy ;)

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Grałeś na czitach i dziwisz się?

VALVE od dłuższego czasu vacuje normalnie osoby które współdzielają i osoby którym współdzielono te gre.

Nic nie zrobisz...będziesz miał nauczkę na przyszłość że na haxach się nie gra.

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Jakby np, twoj kolega gral na SWOIM koncie na TWOIM kompie to tez by VAC"a Dostal xD

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Jeżeli dostałeś na 1 koncie bana ,,VAC'' to czity a przynajmniej ich częśc nawet po usunięciu zostają na komputerze. Valve ma już swoje systemy które wykryją te tanie czity :) więc na drugim koncie dostałeś ,,VAC'' ponieważ ich system wykrył na twoim komputerze oprogramowanie niepodlegające ich wymogom. 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Valve jako nie liczna firma ma prawa do sprawdzania twojego ID komputera więc mogą sprawdzić czy masz haxy na kompie też ale nic innego nie mogą ruszać ;) ale przyzwyczaj sie takie jest życie ja codziennie spotykam pelno odpałów 99% turniejów wywala odpalone pały najlepsze jak jeszcze są ludzie co dostali Vaca np dzień temu i grają nadal na odpale a bana nie dostają ;) pełno ludzi zapierdala z triger botami itd z tych niewykrywalnych i dsotaną bana może po 6miesiącach ... 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...